Přístrojový panel 5172270AD
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
- džei džei
- velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Přístrojový panel 5172270AD
Zdravím všechny a prosím o jakoukoli radu či pomoc. Můj wrangler JK r.v. 2008 je od května nepoužitelný. Všechny pokusy o opravu končí konstatováním, že je potřeba vyměnit přístrojový panel - budíky. Ten ovšem výrobce přestal vyrábět. Nový panel je tudíž absolutně nedostupný. Starší jsem dosud u prodejců použitých dílů nikde nesehnal, ač je bombarduji dotazy neustále. Místní auto-elektrikářská firma
se panel pokoušela opravit, ač to výrobce zakazuje, ale funkčnost opraveného panelu činila v obou dvou případech hodiny. Momentálně auto stojí v autorizovaném servisu který nový panel nemůže sehnat, starší by namontoval ale sehnat si ho mám sám
Asi to chce hódně veliký zázrak protože já už schůdnou cestu prostě nevidím...