Přístrojový panel 5172270AD

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů JK

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
džei džei
velkej kecal
Kontaktovat uživatele:

Přístrojový panel 5172270AD

Nový příspěvek od džei džei »

Zdravím všechny a prosím o jakoukoli radu či pomoc. Můj wrangler JK r.v. 2008 je od května nepoužitelný. Všechny pokusy o opravu končí konstatováním, že je potřeba vyměnit přístrojový panel - budíky. Ten ovšem výrobce přestal vyrábět. Nový panel je tudíž absolutně nedostupný. Starší jsem dosud u prodejců použitých dílů nikde nesehnal, ač je bombarduji dotazy neustále. Místní auto-elektrikářská firma :dr: se panel pokoušela opravit, ač to výrobce zakazuje, ale funkčnost opraveného panelu činila v obou dvou případech hodiny. Momentálně auto stojí v autorizovaném servisu který nový panel nemůže sehnat, starší by namontoval ale sehnat si ho mám sám :blb: Asi to chce hódně veliký zázrak protože já už schůdnou cestu prostě nevidím...
Odpovědět

Zpět na „Wrangler JK“