Jsem nový na tomto fóru a prosím Vás o cenné rady jako zkušené majitele tohoto typu vozidla!

Před časem jsem se rozhodl si pořídit nové vozidlo hlavně pro volný čas. Netrvalo dlouho a rozhodl jsem si pořídit Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 2,8 CRD v automatu - černý!

Toto auto splňuje všechny moje požadavky:
- krásně vypadá i za desítky let, hlavně po citlivých úpravách

- dostat se za každého počasí na chatu v lese, kde jsou krásné terény na vyblbnutí a nedaleko soukromý terenní autodrom maníka co má ZIL, URAL, OT atd.

- odtáhnout v klidu karavan až k moři (2,2 t. na kouli automat mi stačí)

- v létě zajet bez střechy až k rybníku

- v zimě vyjet až na "vrcholky" hor

- mít celou rodinu v relativním bezpečí v šíleným silničním provozu

- a v neposlední řadě absolvovat s vámi nějaké výpravy (pokud bych byl vítán - pravidla přijetí do klubu znám

Prostě auto pro volný čas a zábavu! Krom té dovolené u moře a někdy o víkendu (hlavně v létě) na chatu auto téměř nepotřebuji (do města máme Octavku a v práci používám firemní auta)
Aspoň jednou za život si chci koupit úplně nové vozidlo, které budu mít snad až "na věky"!!!
Přesto nemám na to vyhazovat zbytečné prachy oknem!!!

Mám představu si koupit nové auto a upravit si jej dle obrazu svému, tak jako to děláte všichni.

Moc se mi líbí úpravy od AEV. Jak jsme pochopil tak jsou sice dražší, ale o to víc propracovanější!? S tímto bych se asi mohl později obrátit na "TOMA" (info z Fóra)!?
Takže k těm mým možná až pro vás směšným dotazům

1) kde koupit nové vozidlo v plné výbavě levněji než u dealera v ČR - jzem z HK, takže tady máme dealera i se zastoupením na doplňky od AEV?! Jěště se u něj stavím, zda by byla nějaká sleva!!!???:bit:

Co říkáte tomuto vozidlu: http://www.allrad-schmitt.com/neufahrzeuge__122.html
Nevíte co je to za doplňky zda by mohly být kvalitní? naviják, kola,lift atd? Nárazníky vypadají od AEV?!
A je to za stejnou cenu, jako tam mají v původním stavu!? Německy neumím vůbec!
Dále - Chci to koupit do firmy! Jak je to s limitem za hotové a umějí to němci vyřešit (4-5 splátky) v hotovosti mám jen kačky!? S DPH by to asi neměl být problém!? Nemáte někdo s nákupem v Německu zkušenosti!!??
2) chtěl bych automat - není problém v těžším terénu?
3) má AEV vyřešen problém s tím záklonem nápravy - rozkmitání při liftu? Na úpravu řazení je ta "kouzelná" krabička?
4) není zbytečný TOP in TOP - Sunrider Soft - Top plátěná střecha složená ve vozidle v ochranném úložném krytu?
Když v léte plátno a v zimě hard-top, snad jen při těch výpravách že je střecha schovaná při složení!?
Předem děkuji všem za názory a tipy!!!

Bobeš - přezdívka od dětství