Ahojte všici,tak po dlouhé odmlce se přidávám do klubu spojkařů,páč jsem minulý týden měnil spoj.ložisko.Mám na budíku 55tis.Jedu si tak po městě a při sešlapnutí spojky najednou pískot

jako prase.Když jsem spojku pustil tak to už jen ševelilo.....a trošku popiskovalo.Tak hurá do servisu,už se známe velice dobře.Naposled jsem tam byl měnit pravé gufero diferáku,páč teklo (takže obě).Tak po sundání převodovky mi mechanik volal jestli se mi chce,ať se stavím na to mrknout.Neváhal jsem a valil za nim.Tož ložisko na sračku totalně rozsypané.Ptal jsem se ho jestli tam musí být aj kuličky,že žadné nevidim

Ale co mě dorazilo,tak pohled do té spojk.skříně........hoši ta byla plná blata,na stěnách,na těch žebrech,na hrídeli,no prostě v prdeli.Čím to asi bude???Asi to auto NĚKDO

dobře vykoupinkoval v blatě.(ložisko má být myslim mazané tukem a ne blatem).Chlapi v servisu sami kroutili hlavou,že to tam ještě neměli a to tam jezdí borci co s JK tahaji dřevo

Jo vlastně teď tam mají prý o něco lepší případ než su já,tam je v řiti celý podvozek.Náhodou je to koupeno taky v Praze...
Tož asi takhlenc...co dodat,stejně to auto MILUJU

Čaute