Ahoj vsetci... kupujeme uz v poradi treti Wrangler TJ - a po problemoch, ktore mame na Slovensku som pochopila, preco u nas jazdi tak malo tychto stvorkolesovych uzastnikov

Nas posledny je kupovany v cechach je super upraveny a naozaj vysperkovany... doposial som si myslela, ze STK, emisne a co je viem este co vybavime u priatelov... zial predchadza tomu na Slovensku tzv. Kontrola originality vozidla, ktoru pri dovoze robi kazdy novy majitel ked si chce auto prihlasit na seba. Kontola originality spociva okrem ineho aj v identifikacii a foteni stitkov, vin znakov, a pomocnych identifikatorov, ktore maju okremi ineho zarucit, ze nie je auto kradnute alebo skladacka

..... toz tu nastal problem - vsetko je ok az na to, ze nejaky debil

- fakt zabit je ho malo, odtrhol na dverach u vodica najdolezitejsi stitok, ktory kontroluje pri identifikacii kazdy policajt.... - majitel povedal, ze pri ,,umyvani" vraj tam bolo okolo toho kopec spiny.... no som zena, co ma rada poriadok ale tohto cloveka by som asi pocas spanku ,,pribyla" pokrivkou z hrnca... fakt. Ale k veci - moja uplne surna najvacsia prosba je - tym, ze je auto v cechach odhlasene na mna a som tak majitelom v cechch nie na slovensku.... mozem jedine - poprosit vyhradneho dovozcu Jeepov do Ciech o vydanie kopie.... tohto stitka, ak sa mi to nepodari, lebo aj to je vraj mozne, musim si dat u nas vystavit na kontrole originality tzv, znamku 2 co znamena ze auto nie je sposobile a je podozrenie z trestnej cinnosti v suvislosti s jeho predajom a kupou a s tym ist priamo na ministerstvo vnutra a dopravy a ziadat o udelenie vynimky.... Chlapi pomooooooc netusite, co ma caka. Prosim vlemi prosim ak ma ktosi z vas znameho u vyhradneho dovozcu, co mi pomoze tento ,,legislativny" hlavolam vyriesit platim zlatom ;o)))) najma tekutym... ked si predstavite co mi stoji uz mesiac na dvore iste ma chapete..... Erika