....ogaři tak nějak se častěji zabývám myšlenkou pořízení vysílačky do wraníka a ještě jsem si říkal že mrknu v Plzni jak to máte v JK pořešené......no ale nějakými náhlými posuny v časoprostoru během víkendu :lol: byl najednou konec srazu, já zůstal na náměstí v Plzni sám (teda né tak uplně sám - myslel jsem s autem :lol:) a vzpomněl jsem si na to, co jsem vlastně chtěl, až na zpáteční cestě domů

...bylo pozdě volat pak májového večera Hynku, Viléme, Jarmilo :lol: ....vlastně Jirko, Meetťáku, Stando kam jste tu kysňu chlapi kurňa nacpali !!!!????

....máte někdo nějaké ilustrační foto k inspiraci?...byl bych Vám moc vděčný
Taky jsem mrknul do států že bych si pořídil CB na ebayi, ale jak jsem si později četl kdesi na českém webu, správná instalace a seřízení není zas taková prdel jako u třeba u autorádia a člověk, když není zrovna radioamatér, tak by s tím mohl mít problémy

.....můžete si pořídit sice v zahraničí super vysílačku ale bez správné instalace a odpovídající antény bude fungovat jen jako ten nejlevnější šunt v hračkářství
Proto jsem si říkal, že bych si nakonec pořídil CB u nějaké renomované firmy u nás společně s anténou, kterou uznají pro to vhodnou....jak jsem také zjistil, na každé auto a umístění se hodí jiná :eek: :rolleyes:...a nechal bych si to vše odborně zabudovat, seřídit a naladit tak, aby mě pak nečekalo nemilé překvapení

....akorát čert se vyzná v těch nabídkách na netu, která firma s tím jen obchoduje a hraje si na odborníky a která tomu fakt rozumí :rolleyes: ...nechtěl bych pak aby na mě čučely někde z pod dekla odkrytované kably, což jsem už taky viděl

:eek: ....máte někdo nějaký tip, kde by mi to nezmršili?...a taky nějaký ten tip na CB?....osobně jsem uvažoval o PRESIDENT HARRY III ASC, co si o tom myslíte?...díky moc za odpovědi, fotky, rady a tipy předem