Koupil jsem tahokov-mřížku v jednom tuning shopu za asi 280Kč .Všude mají hloupý rozměry,100x25cm a na JK je třeba šířka minimálně 30cm. Podařilo se mi sehnat 100x33cm.Jinak bych musel kupovat celou tabuli,což už by nebylo cenově efektivní.
Do mýho auta se stříbrná nehodí ,tak jsem jí ještě dal stříknout matně černým komaxitem.Montáží sem se inspiroval u našich americkejch kolegů na JKforu.Používají se na to samolepící příchytky stahovacích pásků a pak samotný pásky. Koupil jsem dvě velikosti.Pro obvod rozměr 28x28 a mezi žebra 20x20. K montáži není co dodat,každý to pochopí s fotek.Jen bych upozornil aby se pásky moc neutahovaly a tudíž aby příchytky nebyly v tahu,Pak mají díky teplu a nárazu vzduchu tendenci se odtrhávat.Mřížka nemá kam utéct a na bocích je navíc skřípnutá ,taže pásky stáhnout jen lehce aby mřížku pouze fixovaly.
Sundání masky u JK je triviální a rychlá záležitost .Nahoře šest plastových,rozebíracích nýtů a pak dole vytrhnout nacvaknutí.
TJ má taky dosti otevřený grill a tak se dá tahle úprava aplikovat i tam.Jak se ale sundavá maska u TJ ,nevím.Je plechová a je součástí kastle.

A takhle to bylo: