Áaaaa kolega svářel pro galvanovnu

....tak to mě těší, já nevěděl jak to popsat nejlépe, tak jsem zvolil fotky protože jsem myslel že materiál, co se používá na galvanické vany, nikomu nic neřekne :rolleyes: A teď čučím na experta

...no jo novodur, ten byl ve své době nenahraditelný v každé galvanovně...pokud jsi uměl svařovat novodur (PVC), tak svařování PE a PP je daleko snadnější

. U slabších desek ani drážky nepotřebuješ a můžeš pohodlně ohýbat přes rožhavený drát

.....já sice technologicky vybavený jsem, ale ještě přemýšlím, jestli jsem taky tak šikovný :lol: ....klidně bych ti to svařil, ale musel by sis pak wraníka k tomu možná přizpůsobit, aby to sedlo :lol: ....nejlépe je to svařovat asi přímo na autě, aby to člověk mohl kdyžtak na místě tvarovat za horka pro případ, kdyby teoretické náčrtky nelícovaly s krutou realitou

...přejde se tak následnému zbytečnému psychickému vypětí

Možná bychom se mohli někdy domluvit a svářečku bych ti mohl půjčit, kdyby ji v práci nepotřebovali...nebo někdy o prázdninách, když se tak moc nedělá a lidi si berou dovolenou. Třeba pak vytvoříš něco zajímavého s čím by ses nám mohl všem tady pochlubit

. Myslíš na držkovou v Jizbicích pod Blaníkem na srazu Amerik?

Tam se asi nedostanu

Leda tak na sraz Amerik v Držkové u Zlína

ale ani nevím jestli se to letos koná. Kdyžtak v té Plzni, tam snad už konečně dorazím. Budu se těšit na tebe i Harleye a myslím že pokecáme ikdyž na oleje nedojde