Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Zaujali ma taketo skratene dvere :
Neviete, ci je potrebna nejaka zvlastna uprava pred ich montazou ? Nemate pripadne niekto taketo dvere pre YJ 1990 na predaj ?
No to jsou klasické púlky dveří. Standartně je měli z výroby auta se Softtopem. Montáž bez problémů, sundáš velký dveře a dáš půlky. :lol: Blbě se sháněj, chtělo by je na léto dost lidí. Možno zkusit vrakárny, ebay apod.
Pak do laku k autu a je vyřízeno.
Já jen, jestli to není vyhazování peněz ? Velké dveře jsou lehce zavěsitelné, ty půlky nejsou uzamykatelné (proč taky ?). A když je počasí na půlky dveří, tak je to zároveň počasí "bezdveřní". :exclaim:
Vyrábějí se různé náhražky z trubek, na které se navěsí kapsy, nebo z hliníkového plechu. Dají se jednoduše objednat a vypadají docela dobře. Většinou se ale na ně nedá zavěsit rám s dveřním oknem. Takovéhle dveře najdeš v každém katalogu s doplňky na Jeepy.
Já od toho prodejce, www.jeepsareus.com nakupuju často.Má jen origo díly a všechno a ceny nižší,než by to bylo od Chrysleru. Tak by mě zajímalo,kolik ty dveře stojí u Chrysleru.
Ale jednu věc jsem před tím nečetl.Oni to jsou čtvery dveře na JKL a jsou včetně vršků.Né že by to bylo takhle za málo ale není to cena jen za ten pár na fotce.