Zdravím všechny majitele jeepu, kteří se trápili nebo spíše trápí nekonečným problémem. Tím je nepovedené řízení motoru jeepu, počínaje modelem "CJ". Je to obzvlášťě totálně zpackaný typ s rádoby řízeným karburátorem typu 4,2 yj BBD (můj případ

). Ten má krom nespolehlivého modulu startování ještě PC, které prapodivně komunikuje s rozdělovačem a startovacím modulem. Dále s výfukem a s mnoha dalšími čídly podtlaků, které mají kilometry hadic. Ty také též u staších vozů zpravidla nefungují. Ty jsou naprosto zbytečné a jsou neustálým zdrojem problémů

Z mého jeepa jsem byl na prášky skoro čtyři měsíce a nikdo mně nebyl schopen pomoci vyřešit jednoduchou závadu u motoru, kterej pamatuje snad hitlera ! Přitom řešení je jednoduché. K chodu motoru stačí jen ponechat "tři kabely" a to teplota, mazání a zapalování. Stačí si objednat z USA rozdělovač performance nebo si ho můžete objednat u mě za cenu 10 000 včetně kabeláže. Montáž zvládne naprosto každý do 10 minut. A potom zbývá už jen jezdit. A jezdit. Pokud byste si chtěli objednat rozdělovač, kontaktujte mne na tč. 608851422.
Vit.rambo@seznam.cz. Zdraví V. Rambousek