Tak jsem se pomalu probral z toho šíleného nasazení a rád bych též poděkoval jednak za pěkná slovíčka od vás, ale hlavně za to neskutečné bojové nasazení všech týmů. Dokonce někteří, u kterých bych to opravdu neočekával

, bojovali fakt až do krve

, to bylo opravdu fantastické........
O zbloudilých plavcích, některých kteří si spletli Jamboree s dopoledním výletem po lese apod., už bylo řečeno i napsáno dost, takže - snad zase za rok
A ještě jeden dotaz na všechny zúčastněné - co hotel? Já měl velmi dobrý pocit a pokud se mi povede s majiteli pár drobností doladit, myslím že bychom se tam mohli, minimálně za rok, vrátit, či toto místo využít i na jiné akce. Takže bych vás ještě poprosil, zda byste sem jednou větičkou hodili, zda jste byli v hotelu spokojeni, nebo zda má někdo nějaký nepřekonatelný problém, abychom tam za rok mohli být znovu.
Pokud bude vesměs kladné hodnocení, hned bych to zamluvil na příští - výroční - pátý ročník! A ještě připište, který termín byste raději - buďto 18.8. 2012 - určitě bude hezčí počasí, nebo 26.8. 2012. /ten rok píšu pro jistotu...hlavně pro Henryho......

/
Díky a těším se za rok