jsem tu s prosbou o radu. Mam Wrangler Rubicon Unlimited 3.8 Zvednuty Teraflexovou sadou o 2.5 palce.
Nedavno jsem menil tlumic rizeni (cca pred 4 mesici prevazne sinicniho provozu).
Ted se mi uz asi po treti stalo nasledujici: Pri jizde po panelove dalnici - Brno Hustopece...se mi, zrejme pod vlivem neustaleho pravidelneho drncani, najednou "hrozive" rozklepala predni naprava (a s ni cele auto, vcetne volantu)...az do te miry ze jsem mel co delat, abych vubec zabrzdil (z rychlosti kole 110km/h)...po uplnem zastaveni jsem se znovu rozjel a po problemu ani pamatky...ale jak rikam stalo se mi to uz 3x...takze auto ma zjevne nekde problem.
Byl jsem u dvou mechaniku - jeden rika ze jde o problem s "vylagrovanym tlumicem rizeni", druhy by nejradeji vymenil cepy...pri konzultaci se znamym offroadakem - ten me odkazuje na "vylagrovane tlumice kol...jak jiste pochopite nerad bych menil postupne vsechny tyto casti...
Nemel jste nahodou podobny problem...a hlavne urcili jste spolehlive pricinu, a hlavne ja odstranit problem??
Prtedem diky
HERSA