Přesně i můj názor na to.

.
Samo o sobě je to velice hezký a povedený,ještě víc se mi to líbí v tý jednobarevný kombinaci. Jenomže mi to příjde k Wrangleru moc nóbl a moc SUVčkový. Tohle bych chtěl od Granda nebo od Cherokee ale dizajn současnýho Jk interiéru mi příjde víc odpovídající vnějšku auta. Tady nasedám do offroadu a s okýnka koukám s SUV. Dalším mínusovým faktorem bude vliv špíny na interiér a následná jeho údržba. Současný JK to má docela dobře čistitelný a skoro se to dá i oplachovat a dobře po částech rozebírat.Tohle bude náročnější na údržbu i demontáž. A jak dokáže bejt auto zajebaný uvnitř po pár jízdách bez dveří a létu bez střechy,nemusím nikomu asi vyprávět.
Nicméně po dizajnový stránce interiér chválím a třeba ten multifunkční volant a nebo rovnou řadící páku s kulisou řazení,bych klidně a rád viděl i ve svým JK. Stejně tak i kožený sedačky. Ty sou do otevřenýho teréňáku mnohem praktičtější,než látkový se sebelepší protišpínovou úpravou. Naopak elektricky ovládaný zrcátka mi příjdou jako velká kokotina.
S vnějšku se JK 2011 nemá ničím lišit.