Připojení CB stanice k napájení
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
- cihlík
- Marek
- Kontaktovat uživatele:
Připojení CB stanice k napájení
Prosim nekoho o radu, kdo ma s tim uz zkusenosti, jak nejlepe pripojit CB k napajeni v JK tak, abych ji nemusel mit ve zdirce zapalovace:(....ty kably me fakt stvou...uz jste nekdo neco na JK pripojovali s minimalnim zasahem do panelu?:)...pripadne poradte jak ho sikovne a jednoduse demontovat, kde zatlacit, kde potahnout, co nezlomit a tak...prave montuju CB do wranika...priprava na antenu uz je hotova, klasicky protazena svazkem k L-zadnimu svetlu, tak jak mi poradil Jirka a jen resim jak nejlepe pripojit stanici k napajeni....mam ji umistenou nad zpetnym zrcatkem ve predu a kabel tahnu spolecne s antenou pod temi plastovymi listami podel okna levou stanou....chtel bych to pripojit na trvale napajeni (kdyz vysilacka ma vypinac svuj ) ...a prime pripojeni na akumulator mi prijde jako krajni reseni :rolleyes: ...diky za tipy
Naposledy upravil(a) cihlík dne 31 kvě 2010, 15:53, celkem upraveno 1 x.
Re: Připojení CB stanice k napájení
ja jsem ji zapojil primo na baterku ale da se pripojit i na pravou cigaretovou zasuvku, ktera je porad pod napetim tady je videonavod
http://www.youtube.com/watch?v=bebj-0ynPsg
http://www.youtube.com/watch?v=bebj-0ynPsg
- cihlík
- Marek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení CB stanice k napájení
DIK MOC ...mozna to na ten akumulator pripojim taky...prave ze jsem nasel fotky montaze CB na nejakem JK foru a taky to tahnou ven k akumulatoru...neni to zas tak slozite, jak jsem myslel...ale diky za to video, aspon uz vim jak se do toho leze, az to budu potrebovat