Ááááále sranda musí být ogaři, ne?

A tak prosím, žádám, žadoním všechny kamarády a přátele, naše JWC technické guru, kteří znají naše wraníky do šroubku, aby mi s laskavostí a chápajícím úsměvem prozradili účel téhle černé piksly. Pokusím se přibalit obrázky.
Nejprve jsem po vytažení staré baterie, objevil rezavějící plechový tácek, a tak nezbylo než ho pracně demontovat i přes zarezlé šrouby (jak jinak, je to wraník) a po sundání se objevila ona černá plastová bedýnka, přichycená na spodek podběhu. Divné na ní bylo, že do ní nevedly žádné dráty či hadičky a ještě divnější, že ani z ní nevedly žádné dráty, ba dokonce ani ne hadičky. Po nějaké chvíli, kdy jsem už měl půl kýbla hlíny a prachu, který jsem vybral z toho držáku a jeho okolí, jsem si všimnul, že mi visí jakýsi divný tuhý kablík-nekablík vedle příčky do kabiny. Na jednom konci gumová rozpraskaná průchodka a druhý konec mizel po rozbočení či sloučení se stejným divným kablíkem přes stěnu do kabiny. A nad tím průchodem hrozivý nápis - POZOR VYSOKÉ NAPĚTÍ - . A do prdele (sem si řekl samo, že v duchu) a vzpoměl jsem si na obálku, která mi přišla předevčírem z ČEZu. No ale klídek, ten divný kablík neměl evidentně žádný kovový kontakt, aspoň teď ne, možná někdy dříve. Jeho třetí konec končí přes nějaký bazmek v motoru (možná asi nejspíš).
A tak mi prosím kamarádi prozraďte, s blahoskloným srdcem a velkorysostí hodnou času vánočního, na co že je ten posranej kablík s tou zkur....u černou plastovou pikslou, do které se dá ten pos...ý kablík tak nějak strčit-nestrčit-nasunout-nenasunout.
Přeji vám všem hezké vánoce a ať také najdete pod stromečkem nějaké hezké překvapení
tožtak Henry