Zdravim vsechny

Ozval se mi jeden klucina v Roznove ze si zjistil, ze jsem na kupil na burze a dovezl wranglera ze statu a ze uvazuje o dovozu taky nejakeho auta - nejspise Mitsubishi Lancer pro rallye, at uz bouracku nebo pojizdneho, tak me napadlo se zeptat taky tady nekoho z vas jestli neuvazujete o nejakem novem prirustku - wranikovi nebo treba i masine, ctyrkolce nebo skutru, ktere ve statech vychazeji lepe

Tak pokud byste nekdo uvazoval o nejakem aute (nemusi to byt zrovna wrangler) nebo motorce co Vam doma schazi, tak dejte vedet a muzem se mrknout co se v soucasne dobe nabizi

Pokud se mi podari zaplnit kontejner, vychazi doprava solidne a navic mi ho dovezou po kolejich az do Prahy, takze si ho nebudou Ukrajinci a Polaci v pristavu v nemecku prehazovat vidlema

Cele bych to zprostredkoval bezuplatne, jen za cenu nutnych burzovnich poplatku a nakladu na dopravu. Nedelam to kvuli kseftu, ale aby se usetrilo na doprave a vsichni byli spokojeni

Jinak do klasickeho kontejneru se vejdou 2 auta urcite, ale dovezl jsem i 3 - Wrangler / Gran Cherokee / VW New Beetle - ta jsou pak upevnene na rampach a jedno prikurtovane k vrchu kontejneru. Naklady na dopravu by se pak delily jednotlive rovnym dilem mezi 3 auta. Tak kdyztak pouvazujte