Pardále, veřejná pochvala
A za co že vlastně? Za takovou jednu maličkost, skoro bych řekl "blbost", která z Wranglera udělala auto daleko více použitelnější - je to výměna tvrdé, ošklivé, Jeepařské gumové manžety řadící páka za krásnou, měkoučkou koženou!
Tato drobnost za nějakých 320,- Kč, která se pro ty, co mají body lift stává nutností, neboť při studeném autu vypadává minimálně dvojka, když už ne skoro všechny kvalty, a těm, kdož mají auto v normálu, rozhodně ulehčuje život.
Téměř vždy a u všech Jeepů jsem se řazením trochu pral - šlo to vždy dost těžce, a při nadzvedaných autech kvalty i někdy vypadávaly. Často jsem raději ani moc neřadil.
:exclaim: :exclaim:
Když mi to Pardál vyprávěl, tak jsem si říkal - "no, snad to bude lepší.." To co mě ale čekalo po namontování, to si opravdu nedovedete představit! Ty kvalty tam skáčou doslova samy a nikdy jsem si nemyslel, že Jeepácká převodovka je schopna něčeho takového. No a ono to bylo tou blobou manžetou!!!!
Takže - protože se ta obrovská změna opravdu nedá dost dobře popsat, doporučuje všem vyzkoušet a Pardálovi ještě jednou velké díky a pochvala - fakt si to zaslouží!!!