Koupě Wranglera - poraďte prosím
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!

Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Koupě nového Wranglera
Mam zájem o koupi nového nebo málo jetého vuzu Jeep Wrangler Unlimited 2,8 D, manual. Dle informaci u deeleru Jeep je čekací doba na toto auto min. 6 měsíců. Nemáte někdo tip na to, jek se dostat k tomuto vozu dříve, nebo tip na nějaký obdobný vůz, který by byl k mání. Děkuji Paja
Re: Koupě nového Wranglera
To Pája:6 měsíců to je jeep ČR na o nesmíš koukat
i když Krtek požaduje na Jeepu pouze koupeno ČR
.
Takže pokud chceš Jeep Wrangler 2.8 CRD 2008 v plné Jeep záruce můžem ti ho dovézt do 3dnů.Děláme službu na klíč tzn. auto ti koupíme,zařídíme stk a dovezeme před barák
Více info + kontakt na www.cestovniendura.cz

Takže pokud chceš Jeep Wrangler 2.8 CRD 2008 v plné Jeep záruce můžem ti ho dovézt do 3dnů.Děláme službu na klíč tzn. auto ti koupíme,zařídíme stk a dovezeme před barák
Více info + kontakt na www.cestovniendura.cz
Pokud vím tak vždycky mají nějakýho skladem. Např. už delší dobu mají na Chodově v nabídce Saharu v plný výbavě a dávají na ní docela slušnou slevu.Paja píše:Mam zájem o koupi nového nebo málo jetého vuzu Jeep Wrangler Unlimited 2,8 D, manual. Dle informaci u deeleru Jeep je čekací doba na toto auto min. 6 měsíců. Nemáte někdo tip na to, jek se dostat k tomuto vozu dříve, nebo tip na nějaký obdobný vůz, který by byl k mání. Děkuji Paja
Jinak já objednával v listopadu, dneska jsem se byl poprvé pokochat a asi za deset dní si pro něj dojdu.

Sorry za offtopic ale ptal jsem se na ty intervaly výměny olejů...... 20 000km nebo jednou ročně. Tak jsem z toho jelen. :rolleyes:
- Harley
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ty s tím tady blbni!Honza 68 píše:
Sorry za offtopic ale ptal jsem se na ty intervaly výměny olejů...... 20 000km nebo jednou ročně. Tak jsem z toho jelen. :rolleyes:

Nojo já vim, představ si ale ten chaos v hlavách nás Jeepistů začátečníků.....Harley píše:Ještě ty s tím tady blbni!Honza 68 píše:
Sorry za offtopic ale ptal jsem se na ty intervaly výměny olejů...... 20 000km nebo jednou ročně. Tak jsem z toho jelen. :rolleyes:![]()
![]()
- Harley
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě Wranglera - poraďte prosím
Hlavně ta voda není na můj mlejn! :lol:
Hele,proč sis ho byl dneska jen prohlídnout a vyzvednutí až za týden?
Musim ho nejdřív zaplatit, oni ho pak přihlásí a já si pro něj dojdu. Vyjde to zhruba na ten tejden...... přijede Obama a já vyrazim do ulic. :lol:Harley píše:Hlavně ta voda není na můj mlejn! :lol:
- Harley
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Doufám,že budeš stejně nadšenej jako já.
Já už jsem nadšenej teď a to jsem si ho jen pohladil po blatníku. :lol: Nejspíš tě budu občas otravovat a loudit nějaký rady. I když teda já ho budu mít v naftě a s manuálem...... prostě by mi tam ta kvrdlačka chyběla. 
- Jirka
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
...Jeep.....a nafta..........

a ještě autobus k tomu......... rány boží....... já vim. :lol:
http://www.jeep-club.net/graphics/owner ... c00605.jpg
http://www.jeep-club.net/graphics/owner ... c00605.jpg
- Jirka
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
...a ještě k tomu červenej....no o tom už snad ani nemluvím......

- Harley
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Jirku jednou loupne! :lol: Teď jdu napsat nový téma.To se Jirkovi taky bude líbit! 

to já ne, to manželka....... :lol:Jirka píše:...a ještě k tomu červenej....no o tom už snad ani nemluvím......![]()
![]()
- Jirka
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
.......slabý povahy.....svádí to vždycky na ženy.....je to jen špatnou výchovou....