tak zas kousek - minulej týden, 1.6. jsem dostal SPZ! ale počasí běs a hrůza, v práci blázinec a tak jsem se k eaglovi dostal až v pátek. Střecha dolů a hurá na projížďku! Nejprv natankovat a pak do práce vyměnit rozbitý sklo a vyladit drobnosti. Podle prvního ohledání olej neteče, tedy aspoň ne proudem. Pak další projížďka a zjištění, že olej přeci jen teče. Alespoň vim že tam je

V sobotu jsem dělal doprovodný vozidlo klukům z HOGu při projížďce Prahou a odpoledne zjišťoval příčinu nového úniku oleje. Tentokráte se odporoučel simerik předního kardanu, což je nejnižší místo rozvodovky... taky to prokapávalo stále, za jízdy i v klidu... No v pondělí jsem ho koupil, jedinej kdo ho měl bylo RDR, Crown. Snad vydrží... pro jistotu jsem si nechal ze států poslat original. V úterý jsem u kluků v Motole nechal zlikvidovat bezcený kat a předělat konce výfuků. Zdá se, že další únik oleje se nekoná

. Odpolko jsem demontoval přední stabilizátor a vyměnil rozvrklané houpačky na lisťákách. Dneska jsem si udělal výlet do army shopu v Holoubkově pro žďárák. Zkalibroval jsem si dle GPS rychloměr a dle patníků ukazatel vzdálenosti. Oboje ukazuje o cca 10% méně než skutečnost. Také jsem najel prvních tachometrových 200 mil, cca 350 km, a odhadl spotřebu. Necelých 19 litrů... No, bude co ladit... Asi zkusim změnu sání, karburátoru a posléze svodů. Ale to bude dost trvat... Zítra eagla čeká výměna náplní a další kontrola mechanických dílů. Taky budu muset zkouknout brzdy. Na můj vkus moc silný nejsou...