Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
vim že jsi to už pořešil,ale jeden poznatek - US Rubicon má sice BF Goodrich MT ale maj jinej vzor než ty evropský a do nedávny se vyráběly jen v jednom rozměru pro JK...
...a to až na jaře, Harley, uvidíš, jaký jsme s Tomem dali dohromady disky.....akorát zase soudruzi v USA udělali chybu - no jako koneckonců obvykle....Za - pro mne překrásným - falešným badlockem se bude držet několik kil bordelu, kterej odsud asi budu muset vždycky vykopat krompáčem.... Ale jinak jsou krásný Však uvidíš......
Tak to nemáš pravdu - v okamžiku kdy chceš něco jiného než originál, tj. s jiným ET než origo ca +40, a aby to bylo hezké, a ještě k tomu v šířce ca 8", tak seš celkem namydlenej....výběr skoro žádnej.... Takže jsem velmi velmi rád za mé ET 0......
souhlas s Jirkou. Jsme taková banda nevděčníků - ano výběr je, ale jaksi takovej divnej... Tyhle všechny kola umim, ba i trochu víc, dost mi jich prošlo rukama a stejně jezdim na originálech
Tak to já bych si vybral. AEV asi vedou,ikdyž nejsou moc černý,ale dál pak třeba ProComp vypadaj dobře ale i nějaký obyč.plecháče jako Cragar taky gut!
Chtěl bych na moje nové STT i nové alu disky. Za dobrou cenu jsou k mání AEZ Namib 7x15 ET 20. Otázka zní co je to za značku, máte s ní prosím někdo zkušenost a nebo neslyšel něco o ní?
Navíc se prodávají bez středové krytky, ta originál co je na Jeepu asi nebude pasovat.
Mě by ani nevadily originály, ale nedovedu si představit jak z nich vydoluju zamrznlý bláto nebo břečku či mokrej snih.
Tak jsem nakonec koupil Dotz Hamada Dark, včetně středových krytek a zapuštěných matek a klíče na ně, vyšly na 10.000 Kč. Sníh se v nich téměř nedrži a když jo tak při rychlejší jizdě mimo terén rychle vylítá.