počkej za rok ... hlavně abys nebyl někde mezi elitou .
jo jinak tu latku máš pěkne vysoko. bubka by ti ji moh závidět.
holt vy cyklisti si umíte naložit a to se mi na Vás sportovcích líbí.
Meťas to asi vystihl velmi dobře, tak blbej příspěvek přece nikdo nemůže myslet vážně, asi jsme to včera blbě pochopil i já, takže za mě všechno dobrý.meett píše:Tak mi prijde že sem jedinej, kdo špécu zná a kecal s nímTeda ještě kromě Zdenka, který mu dělám po dobu než bude člen opatrovníka.
![]()
![]()
![]()
Každopádně i díky tomu jsem jeho příspěvek pochopil. Stejně tak i styl humoru a nějak se mě to nedotklo.. ba naopak![]()
![]()
Přešel bych to a na nějaký další akci bych to srovnal panákem. Ale nevím jak to kdo má.
Ono to forum je zrádný i na to vtipkování.. není nad " z vočí do vočí.
Každopádně jak sem špécu poznal tak je dobrej.
Péťo. Víš že tě mám rád ale neumím si vysvětlit proč se tě dotýká taková banalita. Aź doposud jsem si myslel že jsme stejná krevní skupina. No nic. Omlouvám se všem pokud jsem se někoho nějak dotkl, zvláště pak tobě. Věz, že to bylo nevědomky.Petr Koudelka píše:Přátelé kamarádi.
Jestliže někdo používá utrpení obyvatel Lidic jako černý humor k pobavení ostatních, vím že si takovým člověkem přinejmenším nemám co říct. Ale někdo se s tím okamžitě ztotožníl. Má to být ten čerstvý vítr, co tady někdo s nadšením vítá. Jen tak dál.
Je mi z toho špatně. Petr.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host