Připojím také své dojmy s mým miláčkem:
Jsem šťastným majitelem nového JK od 06 2010 (jen pro úplnost, čekal jsem na něho neuvěřitelných 6 měsíců

. Objednával jsem v Plzni 23. 12. 2009 a přebýral 24. 06. 2010), 2 door, softop, 2,8 d, automat, Rubicon. Wraníka mám spíše na volný čas (výlety s rodinou - žena, dvě děti do 10. let, lehký až střední terén - české luhy a háje

, ale chystám se v létě do Rumunska) Dnes najeto cca 7700km.
1) s autem jsem naprosto spokojený. V podstatě bych opakoval Dr.Ti. Kvalita jízdy výborná. Jen v prudších zatáčkách a na mokru má zadek dost snahu předbíhat a zdá se mi, že ESP by mohlo zapínat malinko dříve.
2) schopnosti v terénu jsou věřejně známy a jednoznačně auto má hranice daleko dál než jsou mé řidičské
3) prostornost kabiny pro nás 4 je dostatečná, nikde se netlačíme, jen samozřejmě kufr je pidi, ale s tím jsem wraníka kupoval. Budu potřebovat vlek.
4) jízda při staženém softopu nebo jen se sundanými boky je naprosto úžasná a ten kdo nezkusil neví o co přichází
5) ohledně spotřeby mám zjištěno a změřeno, že u mého automatu je naprosto nejnižší spotřeba při ustálené 80 Km/hod. a to cca 9,0 l (v létě). Žádná zavodní rychlost to není, ale jak říkám auto mám hlavně pro volný čas a při takové rychlosti a někdy i nižší (dost často zjistím, že se ploužím i 60-kou) hlavně čistím hlavu a relaxuji. Jinak jezdím v létě do 11 l a v zimě jako teď 12 - 12,5l. V terénu 14 - 15 l.