No Jeep je lehký terénní automobil, téměř bez užitku, bez kufru, se dvěma dveřma, nebo žádnejma, musí žrát, musí do něj táhnout, spolujezdec se s řidičem za jízdy neslyší, prší do něj, atd atd..... To je prostě Jeep,ne? Ale - s obrovským charisma, kdy se po tobě každej otočí, protože je to prostě něco zvláštního!!!!
Kde Wrangler, původce z Willyse, nabral ty druhý dveře, to je mi teda faaaakt záhadou....Na to přece mají ty Gladiátory, Grandy apod., proč to museli strkat, sakra, do Wranglera...... :lol: Prostě tím se pomalu řadí do řady normálních aut.......
Ale jako obchodní tah to prostě bylo úžasný, to já vím.... Ale znáš to, pro nás srdcový Jeepaře je to prostě něco strašnýho a nezkousnutelnýho.... Tak to prosím zkus pochopit..... Nás už prostě nezměníš....
Postav si vedle sebe Willyse / zde přeci Jeep vzniknul/, všechny CJ, YJ, TJ - kde tam máš 4 dveře?
Ale pak je druhá řada - Wagonner, Gladiátor, Cherokee, Grand, atd... - tam jsou zase 4 dveře všude.
Tak proč to sakra, začali míchat dohromady? Já vím, já vím, obchod........
A pak zkus ještě jedno - postav vedle sebe dlouhý JK a H3 a mrkni na to trošku z dálky.....A pak mi zkus napsat rozdíly.... :lol:
Ale neboj, to jen aby řeč nestála.... Sranda musí bejt,neeeee