Fakt dobrý, těším se na další podobnou akci. Hlavně si nevyměňujte psy a auta, jelikož potom budu mít guláš i v tom málu co jsem si zapamatoval.
Ahoj a dík
Pavel (Špéca)
ahá, Jožin (indiánský jméno - ten co neumí přejet klády). nepodceňuj moje terénní schopnosti. Nedávno jsem zdolal zpomalovací hrb u Kauflandu. Uznej jako odborník, že to není málo. Minimálně jsem riskoval, že si způsobím oděrku laku na spodní části vozidla. Pro sichr jsem trénoval zdolávání této složité překážky v noci když tam nikdo nebyl, abych se nevystavil kritice kdybych to nedal.Jožin píše:Za nás taky díky fšem akce, organizacea hlavně lidi prostě 1a
![]()
![]()
.
P.S. pro špécu, škoda žes nám nepředved toho fištróna. Jinak mě říkají Jožin-muž co neumí přejet klády, ať znáš aspoň někoho jménem.
Špéca píše:Dobrý, dobrý, dobrý. Vše se moc povedlo. Díky. Jediná negativa jsou, že každá návštěva srazu mě bude inspirovat což bude mít za důsledek několikatisícová náklady za věci bez kterých nemůže člověk žít. Potom díky nastupující skleróze si stejně nepamatuji jak se kdo jmenuje a jaké má auto (asi by pomohlo kdyby měl každý v profilu auto i tlamu). Pamatuji si jen jaké auto má boxer Simba, Koudelku, který vypadá jako ten co vymyslel nafukovací pneumatiku a taky toho co neumí přejet hromádku klacků ačkoliv má na autě i uzávěrku předního zrcátka ( po silnici to umí každej, ale přejet pár klacků na to je třeba mít fištróna). Dále mě moc potěšily perníčkya průvodcovský talent Jany ( zejména o využití opuštěných důlních jam v Žacléři budu hluboce uvažovat). Honza je také super moderátor, ale musí ještě zapracovat na hlasové dikci jelikož vše oznamuje tak, jako by se jednalo o zprávu o vypálení Lidic.
Fakt dobrý, těším se na další podobnou akci. Hlavně si nevyměňujte psy a auta, jelikož potom budu mít guláš i v tom málu co jsem si zapamatoval.
Ahoj a dík
Pavel (Špéca)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host