Expedice Kanada (Ontario)

... pokud máte v hlavě nějaký nápad, co za akci uspořádat, kam zajet, jaký program udělat a pod. - sem s ním
Peterp
malej kecal
Příspěvky: 11
Registrován: 15 led 2007, 20:12
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Expedice Kanada (Ontario)

Nový příspěvek od Peterp »

Jak někteří vědí, mluvil jsem o tomhle již před rokem, ale protože to nebude laciné tak jsem váhal. No ale když tady vidím 100.000 na jiných návrzích, tak tady to máte:
Toto by byla více rodinná expedice, bez rizik a hlavně bez našich miláčků. Podle dohody by se to řešilo vypůjčením vozidel.

Jednalo by se o asi 12 až 18 dní na podzim, nejlépe odjezd asi v prvním týdnu října. Podívali bychom se na Niagaru, Toronto, několik míst na velkých jezerech a návštěvu parku Algonquin. Podle dohody mezi účastníky bychom mohli strávit více času v přírodě nebo zase v civilizaci.

Pro ty, kteří chtějí vědět něco víc, je tady odkaz - http://www.algonquinpark.on.ca .
No a jestli do té doby zruší i viza do USA, můžeme se podívat i třeba na Lake Placid.

Finančně to vidím asi tak 80.000 na dvě osoby, při ekonomickém ubytování. V případě zájmu budu pochopitelně upřesňovat cenu i program.
Dejte mě vědět co si o tom myslíte. :wink:
Uživatelský avatar
Michal - Semiš Breznický
vydra
Příspěvky: 463
Registrován: 19 úno 2007, 10:13
Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Michal - Semiš Breznický »

Již pár dní si tu čtu o "velkých expedicích" a přiznávám, že už se na nich vidím. Má to ale zase své ALE. Když na ně jednou s Vámi pojedu, bude to se Semišákem a ten musí ještě trošku vyrůst, aby mohl něco takového absolvovat.
Co se týká mého názoru na charakter akce, pak se přikláním k něčemu mezi Meetem a Jirkou. Ani hrubý-likvidační offroad, ani totální onroad. Vše je na společné dohodě. A navrhované destinace? V Norsku jsem byl a vím, že se tam jednou vrátím-nádhera. Kanada, USA, Island, Afrika, Austrálie - místa kam bych se určitě rád podíval (nejlépe ve Wrangleru).
ravolf
hodně velkej kecal
Příspěvky: 346
Registrován: 16 led 2007, 10:34
Bydliště: Praha 6
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ravolf »

Dobrej nápad, ale počkal bych, až budeme jezdit do USA bez víz (snad už příští rok). Když už bychom tam byli, stálo by za to, pokračovat od Niagarských vodopádů po trase Chicago, Denver, Rocky Mountains, Yellowstone, Salt Lake City, Arches, Grand Canyon, Las Vegas, Dead Valley, Yosemite, San Francisco, Los Angeles. Pobyt by se sice protáhl asi na čtyři týdny, finančně by to bylo taky trochu náročnější, než uváděl Petr, ale zase bychom viděli skoro všechno to nejzajímavější na USA. Tuhle trasu jsem měl absolvovat letos v srpnu, ale bohužel z toho sešlo (proto jsem se na naše jamboree přihlásil tak pozdě). Příští rok, nebo později, bych určitě jel. Nejvíce by mi vyhovoval nějaký prázdninový termín, ale přizpůsobil bych se samozřejmě většině.
Odpovědět

Zpět na „Nápady na akce“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti