Targa panely-na co je toto:

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů JK

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Uživatelský avatar
Harley
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1436
Registrován: 18 pro 2008, 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Targa panely-na co je toto:

Nový příspěvek od Harley »

Když jsem před dvěma lety pořídil hard top a následně ho dával lakovat uvnitř,tak jsem si při demontáží těch dílů co lakovaný bejt nemaj,všimnul takovýho zvláštního výklopnýho plastovýho hranůlku na targa panelech. Nikde ani v manuálu jsem se nedočetl,k čemu to slouží.Tak jsem přemejšlel,k čemu to použít. Pak mě napadlo,že je to podpěra zadní části panelu,která panel nadzvedne a vytvoří to takovej efekt,jako nadzvednutej šíbr.Že se dá takhle větrat auto na sluníčku.Sice trošku krkolomný provedení na tak malej efekt,protože to je fakt jen trošku nad dosedací plochou střechy nadzvedlý ale budíž.Nikdy jsem to nepoužil,jen sem to vyzkoušel a dál nepátral po smyslu toho vehementu.
Jenže po návratu s Milovickýho ježdění,kde jsem byl bez střechy jsem přišel na to,k čemu to opravdu slouží! . Střechu jsem měl na chatě ale panely doma.Ty jsem po návratu dal na noc na auto a v tu chvíly mi to docvaklo!
100_0370.JPG
Targa panely dosedaj vzadu na hlavní střechu.Když tam střecha není,tak by klesly až na střední příčnej nosník ochr. rámu.Takže ty výklopný hranůlky po klopení fungují jako podpěrná nožka a tak zůstanou panely v rovině. Těma dlouhejma šroubama co jdou zkrz soundbar se panely přes ty nožky přitáhnou k rámu a jsou v poloze jako se zbytkem střechy,která je normálně podepírá.
Jak prosté! Jen na to přijít!




Je to na to,aby se s tím dalo jezdit takto:

Obrázek
Přílohy
100_0417.JPG
100_0416.JPG
100_0415.JPG
100_0414.JPG
Uživatelský avatar
Standa
hodně velkej kecal
Příspěvky: 837
Registrován: 15 pro 2006, 16:24
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Targa panely-na co je toto:

Nový příspěvek od Standa »

:todáš: :todáš: :todáš:
Harley, prostě dobrej oddíl... :pako:
bobeš

Re: Targa panely-na co je toto:

Nový příspěvek od bobeš »

V jednoduchosti je genialita!? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Wrangler JK“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů