Připojení CB stanice k napájení

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů JK

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Uživatelský avatar
cihlík
Marek
Příspěvky: 333
Registrován: 18 pro 2008, 21:16
Bydliště: Paseky:) - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Připojení CB stanice k napájení

Nový příspěvek od cihlík »

Prosim nekoho o radu, kdo ma s tim uz zkusenosti, jak nejlepe pripojit CB k napajeni v JK tak, abych ji nemusel mit ve zdirce zapalovace:(....ty kably me fakt stvou...uz jste nekdo neco na JK pripojovali s minimalnim zasahem do panelu?:)...pripadne poradte jak ho sikovne a jednoduse demontovat, kde zatlacit, kde potahnout, co nezlomit :cheche: a tak...prave montuju CB do wranika...priprava na antenu uz je hotova, klasicky protazena svazkem k L-zadnimu svetlu, tak jak mi poradil Jirka :up: a jen resim jak nejlepe pripojit stanici k napajeni....mam ji umistenou nad zpetnym zrcatkem ve predu a kabel tahnu spolecne s antenou pod temi plastovymi listami podel okna levou stanou....chtel bych to pripojit na trvale napajeni (kdyz vysilacka ma vypinac svuj :wink: ) ...a prime pripojeni na akumulator mi prijde jako krajni reseni :rolleyes: ...diky za tipy :up:
Naposledy upravil(a) cihlík dne 31 kvě 2010, 15:53, celkem upraveno 1 x.
Danny

Re: Připojení CB stanice k napájení

Nový příspěvek od Danny »

ja jsem ji zapojil primo na baterku ale da se pripojit i na pravou cigaretovou zasuvku, ktera je porad pod napetim tady je videonavod
http://www.youtube.com/watch?v=bebj-0ynPsg
Uživatelský avatar
cihlík
Marek
Příspěvky: 333
Registrován: 18 pro 2008, 21:16
Bydliště: Paseky:) - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení CB stanice k napájení

Nový příspěvek od cihlík »

DIK MOC :up: ...mozna to na ten akumulator pripojim taky...prave ze jsem nasel fotky montaze CB na nejakem JK foru a taky to tahnou ven k akumulatoru...neni to zas tak slozite, jak jsem myslel...ale diky za to video, aspon uz vim jak se do toho leze, az to budu potrebovat :wink:
Odpovědět

Zpět na „Wrangler JK“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti