CB do JK

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů JK

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Uživatelský avatar
Jirka
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1000
Registrován: 15 pro 2006, 17:42
Bydliště: Praha - západ
Kontaktovat uživatele:

Re: CB do JK

Nový příspěvek od Jirka »

Jo, tak to TTI mám teď já.....Spokojenost maximální..... Ovšem ještě musí říct ostatní, zda slyší mne... :lol:
Uživatelský avatar
Henry
Rada Starších
Příspěvky: 722
Registrován: 05 kvě 2008, 11:04
Bydliště: Beskydy - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Re: CB do JK

Nový příspěvek od Henry »

radek píše:Mám ručku, je to velmi špatné. Slyším dobře na malou vzdálenost, v dlouhé řadě aut ty daleko sotva. Vy mě neslyšíte skoro vůbec. Teď mám dlouhou anténu s magnetem na blatníku, tak je to trochu lepší. Henry - neruší se to s anténou od rádia??
Ne, neruší .... FM rádio se pohybuje cca na 4x vyšších frekvencích, k rušení může docházet pouze někdy při zaklíčování - vysílání, ale je to spíše záležitost harmonických frakvencí a relativně vysokého výkonu z CB stanice při vysílání, ale ne že by ses slyšel v rádiu, spíše se může ozvat "křápání-chrčení", ale souvisí to samozřejmě i se vzdáleností těch antén, rušení klesá se čtvercem vzdálenosti a popř. i se stavem toho koaxu co napájí anténu, no a popř. ještě se vzdáleností samotné stanice od samotného rádia .... takže pohoda ne?

tožtak
Odpovědět

Zpět na „Wrangler JK“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů