Lockright 100% uzávěrka

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů YJ

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Kocour

Lockright 100% uzávěrka

Nový příspěvek od Kocour »

Zdravím, chtěl jsem se odborníků zde zeptat na Lockright 100% uzávěrku a Váš názor na montáž tohoto typu do zadní nápravy (dana 44) Wranglera YJ?? Našel jsem ji na jeepshopu a přijde mi ve srovnání s ARB a cajky k ARB za velmi slušné peníze... Díky za info.Kocour
Uživatelský avatar
Harley
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1436
Registrován: 18 pro 2008, 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockright 100% uzávěrka

Nový příspěvek od Harley »

Za dobrý peníze je a i montáž je velice jednoduchá.Akorát je to automatická špéra,takže na rozdíl od ARB a podobnejch uzávěrek,jí nemůžeš ovládat. Krom toho,že je slyšet její cvakání,při každým zatáčení,tak i trochu ovlivňuje jízdní vlastnosti. I v terénu je třeba myslet na to,že se něco v nápravě může zamknout a tudíž je vše extrémě namáhaný třeba zrovna ve chvíly,kdy to není žádoucí. Větší riziko zlomení poloosy a nebo na předku křížů.
Ale jinak velice účinná!
Uživatelský avatar
Tom
hodně velkej kecal
Příspěvky: 843
Registrován: 27 led 2007, 12:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Lockright 100% uzávěrka

Nový příspěvek od Tom »

jak bylo psáno jinde o mechanických automatických špérách, Lockright je super věc do terénu, na silnici je krapet nervózní a to hlavně na kluzkym asfaltu.
paveldos

Re: Lockright 100% uzávěrka

Nový příspěvek od paveldos »

Ahoj.

Mám Wráńu YJ /93 2,5,dana 30 v zadu,mám namontovanou Aussie locker ,jsem s ní spokojen ono to je o vyštelování vůlí mezi segmenty,je skutečně nutné dodržet to co píše výrobce.
sehnal jsem ji od kámoše z offroad fora ze států za cenu 8.500,-Kč až s dopravou do domu.

Já mohu jen doporučit.

Zdravím Pavel Ústí n.L.
Odpovědět

Zpět na „Wrangler YJ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů