VIN číslo

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů TJ

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
eri 1

VIN číslo

Nový příspěvek od eri 1 »

...ahojte vsetci, uz som dnes zufalo na kecaci kutik pisala (nie som si ista, ci to prislo... lebo to bol mail z mobilu), ked som spolu s pracovnikmi kontroly originality hladala na nasom novom TJ rok vyroby 98 na rame vin cislo. Marne... Kupovali sme ho v cechach, takze nas presviedcaju, ze cesi vinko po dovoze od amikov vyrazaju, no nas Wrangler ma dokonale osetreny povrch vsetkych casti, kde moze byt a nie je ho mozne najst. Velmi vas prosim, ci by ste mi vedeli popisat meista, kde sa vinka v Cechach vyrazaju a uz nachadzaju, aby sme nemuseli davat nastrek zbytocne dolu.... a ak ho nenajdeme, prv ako si zacneme uzivat s nasim milacikom, musime posielat ziadost na patricne ministerstvo u nas, to nam prideli nove vin-cislo a musime ho dat narazat na originalite. Nechcite vediet, kolko to trva a co to stoji - slovenske urady sa zblaznili, :bit: Toto plati od 1.9..2009. Ide ma slak trafit!!!!!!!!! :blb: Doposial bolo vyhodou, ked vinko na amikoch nebolo vyrazene. Oni totiz maju iba identifikacne stitky... dakujem za pomoc vopred
Uživatelský avatar
Tom
hodně velkej kecal
Příspěvky: 843
Registrován: 27 led 2007, 12:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: vin cislo - help

Nový příspěvek od Tom »

vinko máš na rámu (ne na karoserii) vždy ze strany spolujezdce zhruba pod dveřmi uprostřed. Je velmi slabě čitelné (většinou je ražené jakoby důlčíkem - tečky) a pokud je rám nastříkaný, je nutno ho řádně očistit :confused:
hodně štěstí s hledáním
eri 1

Re: vin cislo - help

Nový příspěvek od eri 1 »

Dakujem krasne, hladali sme aj tam, no nastrek je naozaj nejaky akoby asfaltovy :rolleyes: a prave preto sa obavame, ze vinko, ktore je akoby ihlickou vyrazane jemnym dierkovanim, poskodime. Nevies mi prosim poradit cim je dobre nastrek odstranit, lebo pouzivat drotenu kefu zbytocne nechceme, aby ma na kontrole neupodozrievali, ze sme ho mienili prerazat... u nas taka obycaj... :lol: buzeruju ako mozu
Ondra

Re: vin cislo - help

Nový příspěvek od Ondra »

Většina asfaltových nátěrů jde dolů benzinem nebo acetonem.
A drátěného kartáče bych se nebál, já oškrábal půl rámu špachtlí než jsem číslo našel :lol: Ondřej
Michael
hodně velkej kecal
Příspěvky: 108
Registrován: 07 led 2007, 15:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: vin cislo - help

Nový příspěvek od Michael »

nevim jestli to je pravidlem, ale resil jsem stejny pripad. Kupoval jsem pred 4 lety v Cechach v autobazaru Wranglera na ceskych SPZ. Byl to puvodne dovoz ze statu a na STK chteli VIN.
Nenasli ho a po nekolika konzultacich mi bylo receno, ze amici zadny cislo do ramu nerazi.
V dobe kdy prvni cesky majitel auto prihlasoval, nemuselo pry cislo na ramu byt( stacil jim stitek za oknem).Jenze mezitim se zmenil zakon a cislo na ramu se stalo nutnosti.
Takze jsem absolvoval kolecko po uradech a puvodni VIN mi vyrazili tzv. " nahradni technologii" do podbehu.
Ale toto mam i napsane v papirech.
Proto pochybuji ze v Cechach nekdo tohle s tvym autem absolvoval.
eri1

Re: VIN číslo - help

Nový příspěvek od eri1 »

:up: :up: :up: je tam!!!! a dokonca sedííííí :lol: :wink: Chlapi, mate u nas odloženu ,,fajnu domacu"....
Uživatelský avatar
Harley
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1436
Registrován: 18 pro 2008, 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: VIN číslo

Nový příspěvek od Harley »

Na TJ jsem měl číslo na stejným místě ale bylo vyražený normálníma raznicema,né to "vydůlčikovaný" .Přesto i tak bylo mělký.
Odpovědět

Zpět na „Wrangler TJ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů