... máte zájem účastnit se našich akcí? Zde budou uvedené info k akcím přístupným i nečlenům a příznivcům
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
chyba Jirko :lol: ... metťák postel potřebuje, akorát ji nezvykle od ostatních používá mezi 7. a 10. ranní .....takže je to v poho....víc postelí není potřeba, jen rozepsat směny na lůžka :lol:
Radku66, velmi mě to mrzí ale zasáhla vyšší moc a jsem nucen místo srazu navštívit s ženou úplně jiné končiny. Vzhledem k tomu že v posledním týdnu se v JWC hodně událo, budou večerní diskuse jistě hodně bouřlivé. Mrzí mě to o to víc, že nebudu moci být u toho.
Vidím že účast bude silná tak ať se sraz vydaří.
cihlík píše:chyba Jirko :lol: ... metťák postel potřebuje, akorát ji nezvykle od ostatních používá mezi 7. a 10. ranní .....takže je to v poho....víc postelí není potřeba, jen rozepsat směny na lůžka :lol:
jo jo svatá pravda radku se mnou si hlavu se spaním nelámej :lol:
beru si spacák .... přišel jsem na to že to je levnější
takže se v klidu věnuj přípravám ať vše klapne .
Radek 66 píše:Jožině vždyť Ty přihlášenej jsi + 3, i zaplaceno, jen nevím u Tebe spaní, jestli pokoj nebo stan-auto.
Meette počítám s tím, ale taky nevím spaní :lol:
Tebe si asi někdo vezme na přistýlku
Se omlouvám Chosse Armado i Esmeralda junior Chosse Armando i mala Esmeralda spi ve stanu. Diky
Tak včera jsem v Oskavě domluvil poslední detaily akce.
Mrkněte na úvod - mírně jsou poupraveny časy, a nějaké informace navíc,jinak je vše beze změny.
V pátek již po 12:00h tam někdo bude, kolem 16 h odjede asi první část na střelnici a pak se budeme vracet pro další, třeba každou hodinu. Nakonec bude možné podle zájmu si zastřílet až třeba do 20:00 hodin.
V pátek budou na grilu asi žebírka a pstruzi, a budou nám je připravovat podle toho, jak se budeme vracet ze střelnice, tak že pohoda, času bude nakonec dost.
Ze soboty možná vynecháme Rešovské vodopády a tím bude víc času na ostatní akce.
Jinak to všechno platí :lol:
Radku, já jsem nejistá sezona, senorita šukanita nedostala na dnešek dovču a tak v 15 šul nul z Kladna k tobě skrz páteční Prahu, tak přijdu o klíčový první večer. Asi vás přepadnu v sobotu a nebo dojedu jenom do Soběšína a vyděsím vás se svou Milk v Luštěnicích, jak píše Radan v změněném termínu.
Veliká omluva, tolik jsem se těšil na vodopááááády....