... cokoliv o čemkoliv, pokud to nemá povahu odborných technických diskuzí, které se píšou do jiného tématu
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
No je to trochu tajemná záležitost ... více se o tom mluvilo, ale málokdo to viděl ...
Dělalo se to od roku 1955 a tak trochu se šeptalo o "tanku" ... ale to jsem teda napověděl hodně
No já věděl, že napovím hodně ... ale chybí mi trošku popisu, i když si Ondro v podstatě název těch pásů napsal dobře. Jinak ta první fotka je fotomontáž, když zkoušeli jak to bude vypadat. Dělala to firma A. F. Wagner Industries Inc. od 1955 do 1971 pro CJ5 s 81" rozvorem. Snad bylo vyrobeno pouze 6 sad těchto pásů. Tady http://www.offroaders.com/tech/jeep/Jee ... Tracks.htm je dost dobrý článek se spoustou dalších fotek a detailů, doporučuji mrknout.
Tak tohle snad trefim. Předloni jsem se byl na jednoho takového podívat. Originálů moc asi už dnes není, spíše se do tohohle provedení předělávají normální Willysi.
Tohle bylo provedení SAS, používané speciálními oddíly. Mít ho dnes doma, to by byla raritka.
super :) ale kdyz vyrezes vepredu gril, namontujes pridavny chlazeni a a par kulometu tak to udelas i z toho co mas doma :)
A s tim jak tam nacpat vsechny ty kramy by Ti mohl poradit spediter Jirka