Ochranné rámečky na světla

... pište sem dotazy, které svým zaměřením nehodí do vedlejších témat nebo jsou společné pro všechny modely

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Uživatelský avatar
Henry
Rada Starších
Příspěvky: 722
Registrován: 05 kvě 2008, 11:04
Bydliště: Beskydy - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Ochranné rámečky na světla

Nový příspěvek od Henry »

Tož vitajte ogaři a technicky zdatné cérky. Na posledním srazu v Plzni jsem koukal mimo jiné na ty šťastnejší, co mají namontované drátěné ochranné rámečky na světlech vpředu i vzadu, popř. i na blinkrech na svém Jeepikovi. Ochrana zejména zadních světel mi připadá velmi účelná. Můžete mi, prosím, poradit,vy zkušení guruové, kde lze tyto rámečky pořídit, popř. naznačit cca jejich cenu? v RDR jsem je nenašel a u nás žadný autorizovaný servis poblíž není. Samo, že Quadratec je v nabídce má, ale doprava by cenu řádně změnila.....
Tož tak díky všem za inspiraci, rady a shovívavost nad nováčkem...
Uživatelský avatar
Henry
Rada Starších
Příspěvky: 722
Registrován: 05 kvě 2008, 11:04
Bydliště: Beskydy - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Henry »

Díky za upozornění ohledně mřížky na ty přední skla, vůbec mi to nedošlo...zatím jsem naklápění vůbec ani nezkoušel... :lol:
Jinak s tím sháněním si mě moc nepotěšil, ale to se dalo čekat. V tom RDR je nějaký osvědčený kontakt na někoho na koho se dá obrátit, popř. někdo kdo ví o JWC (někde na fóru jsem četl, že jsou to naši "kamarádi" :lol:

tož tak díky za rady ivo
Uživatelský avatar
Čejka Jiří
hodně velkej kecal
Příspěvky: 137
Registrován: 06 úno 2007, 09:48
Bydliště: Brodce
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Čejka Jiří »

RDR to umí a dá se jet i třeba k Eberlemu.Byl jsem tam předevčírem a to budete koukat.Podotýkám že se opět potvrdilo to že ceny v katalogu nejsou dogma a třeba safari dveře stojící cca.500éček jsem měl za 311 přesně.Je to ale tím že tam mám zákaznickej numr a už jsem tam díky spojeným objednávkám nechal dost peněz.Mají novej katalog ale neměli jich moc tak tentokrát beru do Pardubic jen dva exempláře.Je tam dost nových věcí včetně nového sortimentu na JK čka.
Odpovědět

Zpět na „Obecné dotazy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů