Nu koukám že se Standovi podařilo vyprovokovat alespoň trochu aktivity na fóru. Přiznávám že mě taky přizvednul ze židle. Rušení JWC mě připadá jako vánoční dárek pro karanténní inženýry co tuhle společnost, samozřejmě pro naše dobro, tak smysluplně válcují. JWC pro mě představuje hodnoty a symbol způsobu života který je stále méně a méně společensky žádoucí. Tak proč jim neudělat radost a dobrovolně se ho zříct, co?
Nesdílím přesvědčení že s příchodem dalšího roku se situace zlepší, spíše naopak. Za daných podmínek se nic organizovat nedá, ale to není důvod sklopit uši a zařadit se. Stačí počkat a potom v plné parádě vyrazit, nu a zatím to holt vydržíme. Klub to dá

, i když to mnozí nemají asi jednoduché.
My v Pošumaví jsme prozatím infekcí nedotčeni a v klídku. Čekání na lepší časy si krátím balením vánočních dárků, pastováním jeepu a čekáním na sníh. Když toho klidu je už moc, tak naložím spolujezdkyni a vyjedeme někam jen tak pro radost.
Dovolte abych mnoho takových radostí popřál i Vám všem Jeepařům a Jeepicím. Těšíme se na setkání jedno kde, hlavně s Vámi.
Džei Džei.