Brzdové destičky

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů JK

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
elvis
hodně velkej kecal
Kontaktovat uživatele:

Brzdové destičky

Nový příspěvek od elvis »

Asi budu muset pořešit brzdové destičky a pakny ruční brzdy. U AutoKelly jsou k mání za dobrou cenu FERODO. Ale mám takovej pocit,že jsem někde četl , že FERODO nic moc kvalita.
Kde a jaké případně pořídit jiné?
Harley
hodně velkej kecal
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdové destičky

Nový příspěvek od Harley »

Moje nedávná zkušenost a tip:
Prolezl jsem obchody a všude destičky začínaly na víc jak 12ti stovkách. Až jsem narazil na obchod,kterej mám navíc asi 2min. autem od mýho krámu,kde měli slušnej sortiment i pro Jeepy a i pro JK,což všude jinde moc ne. Navíc mě překvapily ceny. 417Kč za zadek a 508Kč za předek! Mají tam i dražší alternativy ale rozhodl jsem se to vyzkoušet,a za tyhle peníze jsem vzal i předek ikdyž jsem ho měl ještě víc jak 50%. Je to od firmy ABE,což jsou sice poláci ale snad ty namletý kosti a jiný sračky co dávaj i do jídel,budou fungovat. Chehták Ale za ty prachy to za zkoušku stojí.

http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily...l-146_0kw/

Mají i kotouče a jiný ND .Myslím,že jako tip dobrý. Lepší ceny jsem nenašel. Po asi 500Km auto brzdí dobře.

Mám na nich asi 3000Km a musím uznat,že brzdí excelentně! jak mokrý,tak suchý,není rozdíl,nepískaj. Brzdící náběh je takovej dost progresivní. Nejsem nakloňen polskejm výrobkům ale tohle se jim povedlo.Škoda,že sem nemohl vyzkoušet i jejich kotouče. Každopádně destičky za třetinovou cenu,než běžný nejlacinější, byla dobrá volba.

Závěr: DOPORUČUJU
elvis
hodně velkej kecal
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od elvis »

Harley píše:Moje nedávná zkušenost a tip:
Prolezl jsem obchody a všude destičky začínaly na víc jak 12ti stovkách. Až jsem narazil na obchod,kterej mám navíc asi 2min. autem od mýho krámu,kde měli slušnej sortiment i pro Jeepy a i pro JK,což všude jinde moc ne. Navíc mě překvapily ceny. 417Kč za zadek a 508Kč za předek! Mají tam i dražší alternativy ale rozhodl jsem se to vyzkoušet,a za tyhle peníze jsem vzal i předek ikdyž jsem ho měl ještě víc jak 50%. Je to od firmy ABE,což jsou sice poláci ale snad ty namletý kosti a jiný sračky co dávaj i do jídel,budou fungovat. Chehták Ale za ty prachy to za zkoušku stojí.

http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily...l-146_0kw/

Mají i kotouče a jiný ND .Myslím,že jako tip dobrý. Lepší ceny jsem nenašel. Po asi 500Km auto brzdí dobře.

Mám na nich asi 3000Km a musím uznat,že brzdí excelentně! jak mokrý,tak suchý,není rozdíl,nepískaj. Brzdící náběh je takovej dost progresivní. Nejsem nakloňen polskejm výrobkům ale tohle se jim povedlo.Škoda,že sem nemohl vyzkoušet i jejich kotouče. Každopádně destičky za třetinovou cenu,než běžný nejlacinější, byla dobrá volba.

Závěr: DOPORUČUJU
Dík za tip, zase jsi nesklamal. Dokonce i ty Ferodo co mají u Autokelly za 1.163Kč, jsou u nich za 904 Kč, ale jdu do těch polskejch (pokud by šlo o potravinu, tak bych nešel) , při mém klidném stylu jízdy mě budou určitě bohatě vyhovovat. (I když ve mě občas bouchnou saze)
Harley
hodně velkej kecal
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Harley »

Zbytečně bych nepsal,že fakt dobře brzdí. A v Praze jsou brzdy třeba! :wink:
Odpovědět

Zpět na „Wrangler JK“