Wrangler na každý den

... pište sem dotazy, které svým zaměřením nehodí do vedlejších témat nebo jsou společné pro všechny modely

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
blaster

Wrangler na každý den

Nový příspěvek od blaster »

Chcel by som sa opýtať, či je nový Jeep Wrangler vhodný na každodenné použitie. Myslím tým aj na každodennú dochádzku do práce, t.j. cca 20 km tam a 20 km späť. A či sú jeho jazdné vlastnosti porovnateľné s dnešnými suv-čkami. Viem, že Wrangler je pravý offroad, preto by som chcel z vašich skúseností zistiť, či je vhodný aj na asfalt.
Ďakujem.
Uživatelský avatar
meett
hodně velkej kecal
Příspěvky: 501
Registrován: 12 led 2007, 20:13
Bydliště: Havlíčkův Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: wrangler na kazdy den

Nový příspěvek od meett »

bez nějakých větších úprav podvozku a hlavně kol tak si myslím že ano
Uživatelský avatar
Lelek
velkej kecal
Příspěvky: 78
Registrován: 15 pro 2006, 16:53
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: wrangler na kazdy den

Nový příspěvek od Lelek »

Má pravdu, předsedo :lol: Ale vážně - zkus zajít za prodejcem Jeepu a domluv si zkušební jízdu, určitě ti vyhoví. Můj dojem z takovéto jízdy je rozhodně ANO.
Uživatelský avatar
Henry
Rada Starších
Příspěvky: 722
Registrován: 05 kvě 2008, 11:04
Bydliště: Beskydy - Rožnov p.R.
Kontaktovat uživatele:

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Henry »

Robine, nezapomeň však říci, že při tvých rozměrech a prostorové náročnosti, nemáš a nemůžeš mít problém v žádném pojízdném prostředku. :cheche:

tožtak
Marek
brňáci
Příspěvky: 103
Registrován: 28 led 2009, 09:58
Kontaktovat uživatele:

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Marek »

ahoj, já mám dlouhé JK a jezdím s ním všude a pořád a nepřipadne mi nepohodlné, mám ho oproti standartu zvedlé jen o 6cm a nepozoroval jsem žádnou změnu komfortu či jízdních vlastností oproti standartu. Jezdím s ním po městě i na dlouhé trasy a je to super,ale určitě to vyzkoušej u dealera :up:
Dr.Ti.

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Dr.Ti. »

Jeepy mám dva :lol:
1/ Jeep Patriot, tak to je pravá silnička od Jeepu, pro terén nepoužitelná,v mým případě to bylo jenom jednou s katastrofálními následky.I když je auto liftlý o 21/8" podložkami, málem odešla lamelová spojka,zničil jsem kryt motoru a přední ramena. Na silnice ale vynikající komfortem,vnitřním prostorem i spotřebou.
2/ ptáš se na Wranglera a ježdění po městě-vlastním TJ, zvedlý podložkama 30mm-pro moje potřeby to dostačuje-, nový převody 4,11,pneu BFG T/A 245/70/16 .Byť je to jen 2,5,tak odpich vynikající, v městském provozu výkonově naprosto dostačuje a nikoho nezdržuje, navíc má vynikající manévrovací schopnosti . Díky velkým kolům,bočnímu rámu a pevnostnímu nárazníku zvládá s přehledem jakýkoliv silniční tankodrom a přitom je i docela pohodlný , jenom na větší nerovnosti občas uskočí zadek. Spotřeba se mi pohybuje kolem 11 litrů Naturalu. Negativum ? Snad hluk motoru při vyšší rychlosti,u motoru 4,0 je v kabině větší klid-motor se tolik netočí , no a pak ještě maličkost...je to nepřehlédnutelný kultovní auto, který může lákat nenechavce -takže mě celkem vadí, když jej mám nechat někde stát bez dozoru. Nový JK předpokládám bude ještě komfortnější a uvnitř prostornější, ale i TJ vpředu dostačuje/měřím 190cm/. V případě, že by to mělo být jediný auto v rodině,upřednostnil bych Unlimited,ačkiliv 2-door je mi sympatičtější. Co se týká motorizace-na pojíždění po městě, opakovaný starty zvlášt v zimě raději 3,7 V6
Uživatelský avatar
Ondřej
Soptík
Příspěvky: 779
Registrován: 12 led 2009, 16:38
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Ondřej »

Ještě jedna výhoda. Když parkuješ například u Tesca,tak je ti jedno, kdo parkuje vedle. :up: Kola ti totiž lezou z blatníků a mezi nima je nerezový rám.
Barvu nanesenou na rám otvíráním dveří okolo stojících vozidel pak stačí okartáčovat a na karoserii není nic. :cheche:
ježour

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od ježour »

Chlapče zlatej, ani sud piva se ti tam nevejde a když jedeš pro půl prasete, tchýně musí zůstat doma. Na 17 tkách skáče jako koza, když to máš trochu nazvedaný a udržet ho na silnici - jak po 6 ti dvanáctkách. Jo a na tuhle provařenou partu z JWC si dej obzlášť bacha. Kastujou se podle délky, průměru ...a barvy, s fialovou tě nevemou ani mezi příznivce, já bych mohl povídat... Jeep miluješ, nebo si koupíš Dácii Logan hi hi
Uživatelský avatar
meett
hodně velkej kecal
Příspěvky: 501
Registrován: 12 led 2007, 20:13
Bydliště: Havlíčkův Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od meett »

:cheche: :cheche:
.....má pravdu předsedo
ježour

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od ježour »

Jedině Wrangler, do jinýho auta bych si nesed, bo kurva jsem taky ten příznivec ... i předseda to říkal.
Bob Holoubek

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Bob Holoubek »

Wrangler only :up:
To Ježour:v německu zpívají:milka das ist die unsere schoko,die du liebst :cheche: :cheche: :cheche:
Bob Holoubek

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Bob Holoubek »

To Blaster:měl jsem dva roky YJ 2.5 s pardálem jsme byli na dovolených na Lefkádě + Sicilii,všichni si klepali na hlavu,že to tam nedojede at máme objednaou odhahovku apod.Byla to baječná dovolená a YJ mazal v poho po autobahnech do Livorna 120 bez jediného problému,na Lefkádě bez střechy a dveří to byla nádhera.
Potom jsem měl TJ 4L sahara byl to po YJ obrovský skok jako z trabanta do mercedesu, toho ticha jsem se až lekl nic nehučelo nebouchalo a auto na orig.kolech jelo lehce 140 do té doby než jsem dal MT-31-10.5-15 to té sahaře nedělalo dobře no a když mě na cukráku v kopci předjela i nákladní Scanie řekl jsem,že ty kola bez úpravy diferáku to není ono,ale nechtěl jsem to dělat a z důvodu potřeby dlouhého rodinného wagnu kam se vejdou 4 osoby + plín + nějakej kufr a tak jsem koupil JK Unlimited a jsem moc spokojenej je to pohodlný,jede to no prostě super wagen :up:
Uživatelský avatar
Harley
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1436
Registrován: 18 pro 2008, 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Harley »

Je to právě rok co mám JK Unlimited. Měl jsem Cherokee XJ,Grand ZJ a Wrangler TJ Mám s čím srovnávat. JK je ze všech těhle aut nejpohodlnější a prostorově uvnitř i největší. Je v něm ticho a to mám jen soft top. Bez problémů s ním můžeš je po dálnici 140 a nevíš o tom. Žádný poskakování či vlnění.Auto je to pohodlnější než Grand Cherokee,nebo minimálně na stejný úrovni. Koupil jsem ho v originál výšce a pneu.To sice bylo možná lehce pohodovější ale né zásadně .Teď je auto zvedlý o 2,5" ,o číslo větší pneu-33" a hlavně,jsou to M/T.To už je sám faktor mluvící proti komfortu.Přesto,s nima jezdí auto velice pohodově. S autem jezdím doslova denně,především město(Prahu) ale i samozřejmě i mimo a nepoznal jsem limity použití tohohle auta. Do města mi příjde jako velice vhodný a praktický auto.
Honza 68

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od Honza 68 »

Mám od dubna 2009 Saharu Unlimited a taky si nemám naprosto na co stěžovat. Najel jsem s ním za tu dobu necelých 20tisíc km a to ho mám čistě jako rodinný auto to znamená v 90% cesty mimo Prahu. Po Praze jezdím Octávkou a to mám vždycky pocit že jedu v lavoru (tím neříkám že je to špatný auto ale je to prostě nuda) :lol:
jirka.ostrava

Re: Wrangler na každý den

Nový příspěvek od jirka.ostrava »

ahoj, chtěl bych se zeptat... jakou motorizaci upřednostňujete ve Wrangleru? uvažuji o koupi a denním používání, díky
Odpovědět

Zpět na „Obecné dotazy“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host