Olejové skvrny na vzduchovém filtru

... pište sem vše, na co se chcete zeptat a co Vás zajímá ohledně úprav a oprav Wranglerů YJ

Moderátor: Tom

Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky! :wink:
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.

Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
cummis norek

Olejové skvrny na vzduchovém filtru

Nový příspěvek od cummis norek »

Ahoj a dobrý večer tak jsem si po dlouhém šetřeni koupil muj sen mam Wranika 2.5rok 91,vim že to asi neni nic moc ale prostě mam ho v garaži :wink: v 18.letech taky nebužu mít žádnej luxus ale mě to stačí a jsem za nej moc rád. Ale dneska jsem se díval na vzduchový filtr a normálně je od OLEJE!!!!!!!!!!!!!!!! jak jde trubka do motoru!!!!!!!!! motor vyhodil olej a je flek na filtru!!!!!!!!!!!!!!§ nevíte čim to je,je to něco važnýho???????????????????? já nemam moc zkušenost tak nevim čim to je :frown: PORADÍTE MI NĚKDO PROSIMMMMM dekuju moc
Uživatelský avatar
Harley
hodně velkej kecal
Příspěvky: 1436
Registrován: 18 pro 2008, 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: olej

Nový příspěvek od Harley »

To může být víc příčin.
Jednak určitý množství oleje a nebo olejový emulze tam bude vždycky.
Tou tlustou hadicí motor nasává čerstvej vzduch do bloku a pak tou tenkou,co vede pod klapku,ho odsává a vytváří v bloku vakuum. Když ta tenjá odsávací větev je ucpaná a nebo špatně těsní,tak se směr proudění otočí a motor pak oddechuje do filterboxu. Má na to vliv i jakákoliv jiná netěsnost motoru.
Ten motor není nejnovější a něco má za sebou,takže už nebude těsnit na kroužkách.Tohle taky způsobí přetlakování bloku,která se nestačí odsát a tak to zase jde do filtru.
Pokud to je na filtru jen mastný a neteče to tam,tak je to v normě.
cummis norek

Re: Olejové skvrny na vzduchovém filtru

Nový příspěvek od cummis norek »

Je tak děkuju za radu.Je tam takovej flek ale nic strašnýho tak to snad bude v pohodě
tak Diky
Odpovědět

Zpět na „Wrangler YJ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů