3.8l
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
-
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3.8l
Pasuje, mám ho doma a vše ze 4,2 lze použít na 3,8 v klidu...elmino píše:mal by som otazočku:pasuje komplet sada tesneni motora z gufermi z 4,2 na 3,8? alebo da sa to normalne zohnať trebars v impexte?velmi malo som sa stretol s tou 3.8l a teraz ju mam doma.
-
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Jj v pohodě. Mám i po výbrusu, nové písty s koroužkama, nové šály atd atd. Auto mi kompletně dělal R.Pos a tel na něho je 777 096 531 a klidně se na mě odvolej. Je moc šikovnej UMÍ!!!
-
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
OK, dej vědět. Víkend je ještě daleko, ale možná ho strávím taky v Praze, tak brnkni. ( 604 222 085)
ahoj,male videjko mojej 9 mesacnej prace po veceroch https://www.youtube.com/watch?v=ygDEUfrbQkU