3. JWC Jamboree - Vysočina, 27.-29.8.2010
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
- Petr Krátký
- Tiskový mluvčí RS
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3. JWC Jamboree - Vysočina, 27.-29.8.2010
Před chvílí jsme dorazili v pořádku domů. Dík Jirko Tobě i všem,kteří jste vše připravili a v neposlední řadě všem ostatním,s nimiž bylo zase dobře. Kdo tam byl,ví.
- Henry
- Rada Starších
- Kontaktovat uživatele:
Tož vitajte všeci,
nechci se opakovat, aby to nezůčastněným popichovačům nebo těm, co to nevyšlo, nepřipadalo jako klišé ...
Ale nedovadu si ani představit, co pro nás Jirka nachystá na jubilejní 10. ročník ... to snad budu asi nemocný nebo tak nějak podobně
Všichni jsme se překonali v disciplinách, o kterých by se nám ani po zpocené noci nezdálo býti se účastniti ... parta skvělá a chápající a řada lidiček k sobě cestu zase našla. Prostě super příležitost dotažená takřka k dokonalosti (až na drobné, jako např. ovce ve čtverci či šukající tatínek)
Jirko díky moc a velký obdiv za elán, energii a váš čas celému rodinnému týmu
henry a milena
nechci se opakovat, aby to nezůčastněným popichovačům nebo těm, co to nevyšlo, nepřipadalo jako klišé ...
Ale nedovadu si ani představit, co pro nás Jirka nachystá na jubilejní 10. ročník ... to snad budu asi nemocný nebo tak nějak podobně
Všichni jsme se překonali v disciplinách, o kterých by se nám ani po zpocené noci nezdálo býti se účastniti ... parta skvělá a chápající a řada lidiček k sobě cestu zase našla. Prostě super příležitost dotažená takřka k dokonalosti (až na drobné, jako např. ovce ve čtverci či šukající tatínek)
Jirko díky moc a velký obdiv za elán, energii a váš čas celému rodinnému týmu
henry a milena
Všichni Münsterovi jsou již ve svých domovech, Jirko bylo to supr, děkujeme.
I my jsme již v teplém a "S"uchém bytečku plni zážitků a dojmů z Jamboree...
Opět klobouk dolů organizátorovi a všem, kteří akci připravovali...prostě SUPÉÉÉR.. :exclaim:
Opět klobouk dolů organizátorovi a všem, kteří akci připravovali...prostě SUPÉÉÉR.. :exclaim:
- Radek 66
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se asi nedá jen chválit
Tohle se prostě musí zažít
- cihlík
- Marek
- Kontaktovat uživatele:
Juro pochlapil ses!!!!!.....super akce!!!!....poprvé na Jamboree a užil jsem si to teda pořádně! ....super víkend, lidi, Jeepy, pojízdné stany , takže těď už vím, že si Jamboree napříště nenechám zase ujít!!! Dík všem za všechno a hlavně tobě Jiříku!!!!!
- Ondřej
- Soptík
- Kontaktovat uživatele:
Jirko byla to PECKA
Jířo vše platí co bylo napsáno nahoře 1A díky.
To Rikardo:díky za navigaci
To Ondrouš:
Ještě v noci se mě zdálo jak Jeepy jely s ožralými jeepaři do války a jejich ženy se na ně hněvaly a večer jim za to nedaly kurva doufám,že jsem tam neudělal nějakou chybu
To Rikardo:díky za navigaci
To Ondrouš:
Ještě v noci se mě zdálo jak Jeepy jely s ožralými jeepaři do války a jejich ženy se na ně hněvaly a večer jim za to nedaly kurva doufám,že jsem tam neudělal nějakou chybu
My taky moc děkujem za akci.A už ted se těšíme na příští rok.
Šlehačka nešla vůbec dolů a cestou domů se na nas každej díval co to máme na autě.
Šlehačka nešla vůbec dolů a cestou domů se na nas každej díval co to máme na autě.
Rád se připojuji k předchozím příspěvkům, Jirko moc díky za skvěle připravenej víkend bylo to SUPER
- Laco
- Lacinko
- Kontaktovat uživatele:
Akoze... celeeeeee dobre. Jirko dakujeme, to uzmierovanie s navigatorkou stalo za to :lol: . Akcia bola silne profesionalne pripravena, vsetko klapalo, uzili sme si to naplno.
- cihlík
- Marek
- Kontaktovat uživatele:
Laco a to jako mluvíš o Jamboree celkově, nebo jen o tom usmiřování s navigátorkou v pojízdném TeepeeLaco píše:Akoze...Akcia bola silne profesionalne pripravena, vsetko klapalo, uzili sme si to naplno.
- Ricardo
- BumbleBee
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám,prostě super,ikdyž jsem nebyl jeepem,ale snad to nikomu nevadilo,Jirko super,a všem organizátorům také velký dík. :exclaim: :exclaim: :exclaim:
To Bob: prostě nám to šlo,příště musíme vzít senou nějakou 50kg děvu,aby jsme byli rychlejší na výškové disciplíny,a ty sundat tažné a dát výfuk na střechu
Prostě super akcička.
To Bob: prostě nám to šlo,příště musíme vzít senou nějakou 50kg děvu,aby jsme byli rychlejší na výškové disciplíny,a ty sundat tažné a dát výfuk na střechu
Prostě super akcička.
- Laco
- Lacinko
- Kontaktovat uživatele:
Aj ajcihlík píše:Laco a to jako mluvíš o Jamboree celkově, nebo jen o tom usmiřování s navigátorkou v pojízdném TeepeeLaco píše:Akoze...Akcia bola silne profesionalne pripravena, vsetko klapalo, uzili sme si to naplno.
-
- pořád něco slaví
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni
psát tady, že to bylo super je nošení dříví do lesa. Děkujeme za nádherný zážitek na Jamboree a super oslavu mých narozenin , kterou jsem vůbec nečekal " když mám narozeniny skoro pořád, že si někdo jěště vzpomene " ještě jednou díky všem.
Už se těšíme na příště Petr Koudelka a holky
psát tady, že to bylo super je nošení dříví do lesa. Děkujeme za nádherný zážitek na Jamboree a super oslavu mých narozenin , kterou jsem vůbec nečekal " když mám narozeniny skoro pořád, že si někdo jěště vzpomene " ještě jednou díky všem.
Už se těšíme na příště Petr Koudelka a holky