Jeep Jamboree 2019 - přihlášky
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako "Příznivci".
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako "Příznivci".
Re: Jeep Jamboree 2019 - přihlášky
Zdravím pořadatele,
nějak jsem se nemohl rozhoupat k přihlášení na letošní jamboree, až jsem promeškal termín.
Je možné to ještě napravit?Podle počtu posádek by tam ještě mohlo být nějaké místo..
Bylo by to Luboš + 1/2
Díky za odpověď!
Luboš
nějak jsem se nemohl rozhoupat k přihlášení na letošní jamboree, až jsem promeškal termín.
Je možné to ještě napravit?Podle počtu posádek by tam ještě mohlo být nějaké místo..
Bylo by to Luboš + 1/2
Díky za odpověď!
Luboš
- Standa
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Honzo a Jano,
Nějak nebyl čas, možná se ukážeme, ale neumím to slíbit na 100%.
Kdyby něco klidně vezmeme stan a přespíme venku pod stanem. Poplatek bych zaplatil na místě, nebo koupím panáky...
Tak snad s tím nebude takový problém.
Díky za pochopení,
Stanley
Nějak nebyl čas, možná se ukážeme, ale neumím to slíbit na 100%.
Kdyby něco klidně vezmeme stan a přespíme venku pod stanem. Poplatek bych zaplatil na místě, nebo koupím panáky...
Tak snad s tím nebude takový problém.
Díky za pochopení,
Stanley
- Tom
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
děkuji Janě a Hanýskovi, děkuji pořadatelům, děkuji všem
děkuji za přijemně strávený čas
děkuji za přijemně strávený čas
Dojeli jsme v pohodě, rádi jsme vás všechny viděli, super počasí a ještě jednou velký dík pořadatelům
- Monty
- Rada Starších
- Kontaktovat uživatele:
Jano , Hanýsku a celému organizačnímu teamu díky bylo to super.
Díky organizátorům a všem pomocníkům za absolutně pohodovou akcičku .
Ráda jsem vás všechny viděla a aspoň na chvíli zase hodila starosti všedních dní za hlavu. Tak zas někdy, někde na viděnou
Ráda jsem vás všechny viděla a aspoň na chvíli zase hodila starosti všedních dní za hlavu. Tak zas někdy, někde na viděnou
Ahojda všem,
i já se připojuji s velikým poděkováním všem, co se podíleli na této bezvadné akci (hlavně Janičce a Hanýskovi), jelikož to byl opět nezapomenutelný víkend a jak říkám, pro takovéto dny se vyplatí žít
Musím přiznat, že ještě pořád nemohu uvěřit tomu, že jsem to letos "vyhrál" zrovna já a slibuji, že sýry budu vozit i nadále, jelikož na tom mají jistě velikou zásluhu
Ještě jednou moc děkuji, byla to opravdu špicová akce
i já se připojuji s velikým poděkováním všem, co se podíleli na této bezvadné akci (hlavně Janičce a Hanýskovi), jelikož to byl opět nezapomenutelný víkend a jak říkám, pro takovéto dny se vyplatí žít
Musím přiznat, že ještě pořád nemohu uvěřit tomu, že jsem to letos "vyhrál" zrovna já a slibuji, že sýry budu vozit i nadále, jelikož na tom mají jistě velikou zásluhu
Ještě jednou moc děkuji, byla to opravdu špicová akce
-
- pořád něco slaví
- Kontaktovat uživatele:
Parádní akce, super počasí, super parta.
Díky za všechno a hlavně za Vás lidičky.....
Petr a Dana
Díky za všechno a hlavně za Vás lidičky.....
Petr a Dana