JWC Jamboree 2013 - 23. - 25. srpna ZRUŠENO
-
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Re: JWC Jamboree 2013 - 23. - 25. srpna ZRUŠENO
Véééélká škoda
Jamboree byla jedna z hlavních klubových akcí a měla vždy v klubovém životě velkou váhu a prestiž. Letošní nezájem mě velice překvapil a zaskočil. Vždyť takovýchto možností odreagování se od každodenních starostí, navíc s partou dobrejch kamarádů zase tak moc není. No nic........
Každopádně ode mne VELIKÝ dík Münsterteamu za snahu zachovat tuto tradiční akci a něco pro klub udělat.
Jamboree byla jedna z hlavních klubových akcí a měla vždy v klubovém životě velkou váhu a prestiž. Letošní nezájem mě velice překvapil a zaskočil. Vždyť takovýchto možností odreagování se od každodenních starostí, navíc s partou dobrejch kamarádů zase tak moc není. No nic........
Každopádně ode mne VELIKÝ dík Münsterteamu za snahu zachovat tuto tradiční akci a něco pro klub udělat.
- cihlík
- Marek
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jani, to me mrzi ze to tak dopadlo, ikdyz vim ze je to i ma chyba...urcite bych se zucastnil, ale nejak mi uplne vypadlo z hlavy ze ten termin prihlaseni konci tak brzo ...a myslim ze je to taky pripad vetsiny "neprihlasenych" clenu. I ze sve zkusenosti vim, ze se lidi opravdu zacinaji o akci zajimat mesic, mesic a pul pred konanim akce....ja osobne ted mozna za poslednich 14 dni byl na foru tak 2x ...nechces se nad tim celym jeste jednou zamyslet a finalni rozhodnuti jeste posunout alespon na tyden po srazu???....verim, ze vetsina z nas se pak pripoji k akci, jak se sejde klub zase pohromade, nejpozdeji hned jak se vrati ze srazu domu...a taky, ze by nas mnohe "neprihlasene" mrzelo, kdyby letos Jamboree nebylo ....omlouvam se za sebe, ze jsem tuto situaci i ja zapricinil a prosim jeste o zvazeni mozneho konani...DIKY!
Naposledy upravil(a) cihlík dne 03 kvě 2013, 09:18, celkem upraveno 2 x.
- Henry
- Rada Starších
- Kontaktovat uživatele:
Připojuji svůj souhlas s Cihlíkem, tak i s Radanem ....
Myslím, že většině se rozsvítí na srazu příští týden
A jinak Jani, víš, že Vám rád se vším pomůžu co budu moci v rámci jamboree
tožtak
Myslím, že většině se rozsvítí na srazu příští týden
A jinak Jani, víš, že Vám rád se vším pomůžu co budu moci v rámci jamboree
tožtak
Popravdě i já váhala kvůli příliš brzkému přihlašovacímu termínu. Ještě nemám potvrzeny všechny letní prázdninové termíny pro Honzu, ale asi bychom tenhle termín dali ..
- Laco
- Lacinko
- Kontaktovat uživatele:
Rovnako som prihlasovaci termin hlupo prepasol. Velmi sa za to ospravedlnujem.
Lacinko mi telefonoval, že je Jamboree zrušené !!!!
Nejsem častým hostem fóra, nejsem ani mezi 300 zobrazeními, s touto krásnou akcí jsem počítala a těšili jsme se na ni celá rodinka. Budete už vždy reagovat aktivněji, tak slibujeme...kdybych věděla, že je termín přihlášení takto limitovaný, zburcovala bych všechen lid. Vy jste trumbery... Odvolejte odvolané
Nejsem častým hostem fóra, nejsem ani mezi 300 zobrazeními, s touto krásnou akcí jsem počítala a těšili jsme se na ni celá rodinka. Budete už vždy reagovat aktivněji, tak slibujeme...kdybych věděla, že je termín přihlášení takto limitovaný, zburcovala bych všechen lid. Vy jste trumbery... Odvolejte odvolané
Ahoj rád bych se taky přemluvil jsem sice ještě čekatel ale v Srpnu přijede můj přírůstek do vozového parku
a rád se zúčastním dobré akce
Tak se taky přimlouvám pak už pro nás ne členy příležitost kam vyrazit není
Dík David
a rád se zúčastním dobré akce
Tak se taky přimlouvám pak už pro nás ne členy příležitost kam vyrazit není
Dík David
- meett
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na tom podobně, hlavně vím jaké to je .
Přimlouvám se aby taky Jambo bylo.
taky sem byl nejakej zasekanej.
Jinak verim ze zajem je, ale jak rikam chapu organizaci.
Přimlouvám se aby taky Jambo bylo.
taky sem byl nejakej zasekanej.
Jinak verim ze zajem je, ale jak rikam chapu organizaci.