cukání po přestavbě na plyn LPG
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
cukání po přestavbě na plyn LPG
dobrý den pánové. Nevím, jestli s tímto máte někdo zkušenost. Nechal jsem přestavit Wranglera 98 na plyn a při 2000otáček mi to cuká než se přez ně přehoupnu. Když je to v záběru tak se to přez ně ani nepřehoupne a musim podřadit. Jinak nšechno je bezvadný. Jen přesně kolem 2000 ot tohle dělá. A dělá to puze když jedu na plny přepnu na benzín a vše ok. Vyměnili jsem svíčky, kabely. Snad možná ještě cívka. Než ji objednám tak zkouším tuto cestu, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. děkuji Šimon
-
- fórový prudič
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukání po přestavbě na plyn LPG
Nedělá mi to. Pamatuiji se, že při montáži to dělalo kdeco, byl jsem u montážníků asi 3x. Nastavili i byli někde ve středisku. Povídali také, že jedou na elektroniku nastavovat. Pak vše OK leta. Píši Ti proto, že před nakupováním dalších dílů zajeď nejdřív k autorům přestavby na nastavení.
Dělá mi : někdy chcípne při jízdě na volnoběh ve větší rychlosti a při protivětru. Už jsme tu probírali, asi dělává. Nevadí to, ale musí se s tím počítat, že nejdou posilovače. Při odřazení a delším brždění motorem střílí do výfuku. Na benzín obě drobnosti nejsou.
Dělá mi : někdy chcípne při jízdě na volnoběh ve větší rychlosti a při protivětru. Už jsme tu probírali, asi dělává. Nevadí to, ale musí se s tím počítat, že nejdou posilovače. Při odřazení a delším brždění motorem střílí do výfuku. Na benzín obě drobnosti nejsou.
- Ondřej
- Soptík
- Kontaktovat uživatele:
mě se občas stane, že při rychlosti nad 110km/h se přepne na benzín, ale po odmáčknutí chyby přepne na plyn a frčí dál, asi budu muset na seřízení. Mechanik říkal seřízení po čtrnácti dnech, tak to od září už asi bude.
[quote="radek"]Nedělá mi to. Pamatuiji se, že při montáži to dělalo kdeco, byl jsem u montážníků asi 3x. Nastavili i byli někde ve středisku. Povídali také, že jedou na elektroniku nastavovat. Pak vše OK leta. Píši Ti proto, že před nakupováním dalších dílů zajeď nejdřív k autorům přestavby na nastavení.
No když jsem právě u firmy byl a nic jim počítač neukazuje. A sam mi pán říkal že se mu to ještě nikdy nestalo. Plyn už montuje přes 20 let a vím, že jsou dobří. Právě on mi řekl, že budu muset koupit cívku
No když jsem právě u firmy byl a nic jim počítač neukazuje. A sam mi pán říkal že se mu to ještě nikdy nestalo. Plyn už montuje přes 20 let a vím, že jsou dobří. Právě on mi řekl, že budu muset koupit cívku
- Laco
- Lacinko
- Kontaktovat uživatele:
Nastavenie palivovej mapy, velmi pravdepodobne. Chce to, aby montaznici sadli s notebookom do auta a jazdili, a zaroven sa hrali s palivovou mapou, kym ju nevyladia. Montaznci radi tvrdia, ze take nevideli a nevedia co to je, lebo sa im nechce zabit pol dna nastavovanim. Jeep je totiz hodne nestandardny pri montazach a vacsinou montazne firmy nemaju hotove palivove mapy, takze je to potrebne vyladit rucne. Pokial mas automat, mali by vediet, ze prilis bohata zmes robi problemy pri radeni rychlosti smerom hore.
- Jirka
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Sednout do auta a jezdit a hrát si s bodama na křivce na palivové mapě. Normálně se načte sama, ale pokud je nějaký, byť drobný, problém na autě, tak v benzinu se obvykle nepozná, ale na plynu ano. Je tedy možné že je drobná "závada" na autě - i ta cívka je možná, ale obvykle stačí seřízení.....
Kolik máš na autě najeto?
Kolik máš na autě najeto?
Šimon píše:dobrý den pánové. Nevím, jestli s tímto máte někdo zkušenost. Nechal jsem přestavit Wranglera 98 na plyn a při 2000otáček mi to cuká než se přez ně přehoupnu. Když je to v záběru tak se to přez ně ani nepřehoupne a musim podřadit. Jinak nšechno je bezvadný. Jen přesně kolem 2000 ot tohle dělá. A dělá to puze když jedu na plny přepnu na benzín a vše ok. Vyměnili jsem svíčky, kabely. Snad možná ještě cívka. Než ji objednám tak zkouším tuto cestu, jestli někdo nemá podobnou zkušenost. děkuji Šimon
ahoj šimone mám stejný problém u wranglera při 2000otáček mi to škubá na plyn. zajímalo by mě jak si to vyřešil. pošli tel. č. zavolám. předem dík petr. tel:777320125
ahoj šimone mám stejný problém u wranglera při 2000otáček mi to škubá na plyn. zajímalo by mě jak si to vyřešil. pošli tel. č. zavolám. předem dík petr. tel:777320125