Naviják
Moderátor: Tom
Pravidla fóra
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
Jelikož je tato část bez nutnosti registrace, tak prosím všechny, kdo registrovaní nejsou, ať své příspěvky podepisují. Bude v tom trochu lepší přehled, kdo co napsal. Díky!
Stálým hostům našeho fóra nabízíme možnost registrace jako Návštěvníci.
Aby se zde neobjevovala tétama se stejnými dotazy a zachovávala se co největší přehlednost, doporučuji před založením nového tématu projít všechny ostatní témata nebo použít funkci "Hledat" a Vaše dotazy směřovat co nejvíce do již stávajícíh témat. Nové téma zakládejte pouze v případě, že se Váš dotaz nehodí do žádného ze stávajících.
- Harley
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Naviják
Bejvá pravidlo,že se bere 1,5 násobek hmotnosti auta. Takže dvoutunovej je málo.
- Ondřej
- Soptík
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, svatá pravda,chce to aspoň 8000 LBS, mám ho na autě a stačí.
- Monty
- Rada Starších
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teda zjistil že mám asi slabej ,už jsem ho chtěl namontovat a když to čtu tak nevím nevím.
Mam ho na 2.750 Kg. Ale uvidím určitě by pomohl.
- PETARDAK
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Monty píše:Tak jsem teda zjistil že mám asi slabej ,už jsem ho chtěl namontovat a když to čtu tak nevím nevím.
To máš 6000 liber? A "čínu"? To je tak na hraně zda ho montovat či ne, 6000ovky od číňanů sou extra pomale a pro občasné vyproštění budeš muset používat kladku,nó to fakt hrozí že usneš a s kladkou je zas problém,že úzká 6000ovka má málo lana a ani všechny kurtny co posbíráš nedosáhnou k prvnímu stromu
Nó a až ti to všechno dojde(a budeš navi.chtít vyměnit za silnější) zjistíš že celé uložení jsi vyráběl na prd protože všechny větší navijáky mají už rozteč šroubů 114,3 x 254mm
Jinak na TJ v pohodě 8-9000lbs ale značku!!!(např. WARN) když "čínu" tak 12000lbs a pro ůsporu váhy synt.lano+průvlak
Já už používám na pátém autě GolemWinch 12000lbs v ceně kolem 10.000kč a že jim dávám a spokojenost
Jinak u činského navijáku je POVINOST!!! po koupi, rozebrat, vyčistit, nacpat pořádnou vazelínou, příruby zatěsnit silikonem a hlavně všechny šrouby nahradit min.imbusy 8.8 a pak je schopný pár let sloužit
Naposledy upravil(a) PETARDAK dne 08 říj 2012, 17:06, celkem upraveno 1 x.
- Tom
- hodně velkej kecal
- Kontaktovat uživatele:
Na TJ je naprosto ideální Warn M8000 , rychlý a spolehlivý, dá se dobře sehnat.
Jinak dobrý zkušenosti jsou i s ComeUp-em, nedávno měli nějaký slušný slevy...
Jinak dobrý zkušenosti jsou i s ComeUp-em, nedávno měli nějaký slušný slevy...
Teď z opačného konce . Nevíte někdo o opravně navijáků (Dragon Winch). Praha a okolí. Ď.